neděle 3. ledna 2016

#2015

Někdy mám pocit, že je u mě pořád všechno tak nějak ve starých kolejích, žádné velké změny.
Pak se ale stačí otočit, podívat se, co všechno se událo a změnilo za pouhý jeden rok, a hned měním názor - děje se toho pořád dost, a o pořádné zážitky rozhodně nebyla nouze. Spousta cestování, ještě víc sportu, poznávání nových lidí, noví kamarádi....a nebo taky nové zkušenosti, nová práce, bakalářka a státnice. A tady je několik hlavních bodů...
Dvě písmenka před jménem. Už se mi to zdá jako věčnost, co jsem dopsala bakalářku a trávila dny ve společnosti barevných papírků, zvýrazňovaček, milionu lístečků a kapesníků na utírání slz, "protože nic neumím". 
Pro svoje okolí jsem byla ještě víc otravná, než obvykle - jako by nestačilo, že jsem vyžadovala uklidňování, jak to bude v pohodě a jak všechno zvládnu, a to v pravidelných intervalech zhruba 876x denně. Aby toho nebylo málo, pořád jsem chodila se svýma pestrobarevnýma papírama v ruce a dožadovala se zkoušení! Myslím, že ještě teď by moje mamka zvládla odříkat celou historii počítačových technologií od dřevěných počítadel až po mistra Jobse.
Tak, jak se mi v té době zdálo nemožný ty státnice udělat, se mi teď naopak zdá nepochopitelný, že jsem se tak bála. Klasika už od maturity. (Vždyť jsem byla našprtaná víc než Hermiona, a jinak než Áčkem to dopadnout nemohlo! :D)
A tak mám před jménem už víc než půl roku písmenka Bc., ale ještě nebyl den, kdy bych to někam napsala, a nejsem si jistá, jestli to vůbec bude potřeba - každopádně věřím, že do budoucna je prostě lepší tam ty písmenka mít než nemít, a ostatně i proto se snažím se zatnutýma zubama na škole vydržet ještě dva roky.

Stáž a práce. Rok 2013 - stáž v MF Dnes. Rok 2014 - stáž v České televizi. A aby to bylo kompletní, na rok 2015 jsem si vzala média zase z jiné strany, v podobě dvouměsíční stáže u PR agentury. A tak, jako i stáže předtím, mi to dalo hrozně moc, jak co se opravdu cenných zkušeností týče, tak i toho, že jsem se musela otrkat. Protože když někam jdete úplně poprvé jako nezkušený kuře, stydíte se na cokoliv zeptat, aby nebylo poznat, jak mimo jste, a nakonec se se vším nějak poperete a všechno krásně zvládnete, dá vám to hodně. Víc než ten řádek do životopisu.
Hned po skončení stáže jsem získala práci/brigádu, která je docela blízko tomu, čemu bych se ráda věnovala i do budoucna. Jasně, nepíšu pro Elle ani Forbes, ale spíš texty o jeřábech, výkupnách kovů nebo hotelech, ale sedět u počítače, lít do sebe kafe po litrech a psát a psát je pro mě pořád ideální, ať už jsou to stavebniny nebo crossfit.

Cestování. Na to byl tenhle rok opravdu bohatý, což znamená, že byl nejlepší! Protože co může být lepšího, než sbalit červený kufřík a nadšeně vyrazit na letiště nebo žlutý autobus?
Poprvé jsem se podívala do Holandska a hlavně Amsterdamu, který jsem měla na pomyslném cestovatelském seznamu už dlouho. Další poprvé byla návštěva Říma, ze kterého jsem byla nadšená, a taky Budapešť, která mě okouzlila minimálně tak, jako Řím! K tomu hned 2x Vídeň a jeden Londýn. Boží.
Crossfit. Ano ano, dalo hodně přemáhání to nenapsat hned na první místo. Může to znít divně, ale rozhodnutí začít pořádně s crossfitem, mi svým způsobem změnilo život. K lepšímu. Sportovala jsem sice vždycky hodně a pravidelně, ale nikdy jsem z ničeho neměla tak moc radosti, jako právě z crossfitu, ve kterém jsem se našla, sedlo mi to jak prdel na hrnec, mám nekonečně moc motivace i nadšení....a zkrátka, je to každodenní dávka radosti a už si ani neumím představit, že bych se vrátila zpátky do posilovny na stroje a cvičila hlavně proto, abych nějak vypadala. Teď už by mi k dobrému pocitu jen těžko stačilo něco, po čem neležím na zemi vyčerpáním. Změnilo mi to pohled na všechno okolo cvičení - na sport jako takový, na postavu, sportovní cíle, vzory, motivaci...
S tím souvisí i poznávání nových lidí, mezi kterými jsem našla i kamarády, které bych bez crossfitu nikdy nepoznala.
A po sportovní stránce byl rok celkově dost bohatý....
Spartan Race. Květen a poprvé bláto, špinavá voda, kilometry běhu ve čtyřicetistupňovém vedru a hromada angličáků k tomu. Hnus a nejlepší zážitek zároveň! Během závodu jsem si říkala, že tohle už NIKDY, po doběhnutí jsem věděla, že to chci zažít znovu - takže plán na rok 2016 je jasný!
Běhej Lesy Lednice. Slovíčko RUN v názvu blogu už dávno nemá co dělat, moje běhání za rok by se dalo spočítat na prstech (no dobře, možná na prstech rukou a nohou dohromady..), ale alespoň jeden závod na 11km jsem si zaběhla, a překvapivě se mi to moc líbilo.
RedBull 400 aneb běh do skokanského můstku v Harrachově, kde jsem se ocitla tak nějak "omylem", protože na takový peklo jsem nebyla připravená ani náhodou. Největší výzva a smrt v očích při pohledu do toho nehutně prudkýho kopce. A nakonec se z toho vyklubal druhý nejlepší sportovní zážitek roku!
A ten první nejlepší? Bezpochyby CFT Battle, první týmové závody v crossfitu. Když mi v lednu (a vlastně i několik následujících měsíců :D) připadala neskutečně těžká i samotná osa a na hrazdě jsem se houpala jak nemocná opice, neuměla jsem si ani představit, že ještě tentýž rok budu v crossfitu poprvé závodit.
Byla jsem vegetarián. A pak zase nebyla. A pak zase jo. Seitanová královna z tofu království, tempeh sem, tempeh tam. A pak mamka upekla kuře...
- Poprvé jsem ochutnala pořádný a poctivý burger - The Immigrant, slanina, cibulové kroužky, mastné ruce a pocit, že už nikdy nechci jíst nic jiného.
- Moje závislost na kávě a burákovém másle se ztrojnásobila.
- Nejhorší nemoc byla chřipka a největší zranění krvavá holeň a sedřené dlaně. Díky bohu!
- Přibylo mi pár kousků do šatníku, ale stále nemám co na sebe. A nejoblíbenějším kouskem je bezesporu pastelově růžová sukně. A šedá sukně. Které jsem trapně nosila den za dnem.
- Zamilovala jsem si pohankové palačinky a pohanku celkově.
- Do knihovny mi přibyla celá řada knížek, a to převážně kuchařek. Nejlepší knížka roku je pro mě ale stoprocentně Šťastná kniha.
- Začala jsem vstávat nechutně brzo, a navíc dobrovolně.
- A spát jsem začala chodit taky mnohem později. S černým svědomím.
- Skončila jsem s hosteskováním. Protože na to mě byla škoda! #takurčitě #říkalamaminka
- Objevila jsem několik nových kaváren, ale V Melounovém cukru se stále drží na prvním místě.
- Poprvé jsem si nechala nalepit řasy a rozhodně budu chodit pravidelně. Protože být krásná jak okamžitě ráno po probuzení, nebo po dokončení vražedného WOD? Sem s tím! (no dobře, krásná jen v rámci možností. Hodně omezených možností :D)
- Stále jsem nezačala řídit auto a ani procvičovat jazyky tak, jak bylo v plánu.
- Nový Woody Allen, nový Bond, nové Star Wars. Byl to plodný rok. Očividně.
- Poprvé jsem byla v sauně. Jako saunová panna jsem neznale vylezla na horní patro kde je ještě větší vedro, a několik minut jen přemýšlela, jestli utéct na vzduch, a nebo omdlít. Saunový člověk ze mě nebude.
- Několikrát jsem hlídala mopsíka Frankieho, ďábla ve psím (nebo spíš "psím":D) těle. A kupodivu mě to neodradilo, a tak bude rok 2016 rokem jednoho nerozumného rozhodnutí - budu mít vlastního! A bude se jmenovat Albus! Albus The Pug.
- Psát blog mě bavilo pořád a moc, a díky tomu jsem poznala i další skvělé lidi. Třeba Monču (a Martina samozřejmě, aby mu to nebylo líto! :D), kterou znám online už celá léta, ale online bychom spolu cvičit, popíjet kávičky ani pojídat donuty nemohly, a to by byla škoda!
- Zjistila jsem, že se po pár večerních skleničkách následující ráno necítím tak zdaleka dobře, jako za mlada.
- A taky jsem zjistila, že o vínku to neplatí. Juhuuuu.
- Přibrala jsem nějaký ten tuk a nějaký ten sval. A možná jenom sval. I když..Vánoce..linecký...ehm.
- S crossfitem se bohužel zhoršil i můj vybraný slovník a padající osa tak obohatila mou slovní zásobu o dříve nepoužívané výrazy. Hešteg dlaždič.
- Zkusila jsem jógu, a to hned v několika verzích na Reebok Yoga Sensation. A dala si předsevzetí, jak se začnu pořádně protahovat a dělat jógu pravidelně. A nedodržela.
- V moři jsem se nenamočila ani jednou, v přehradě jednou.
- A taky nafotila tisíce fotek...A rok 2015 ve fotkách by mohl vypadat třeba takhle...

59 komentářů:

  1. Ty mě jednoduše bavíš ... myslím, že od té doby, co tě čtu jsem nezmeškala ani jeden článek :D A tvůj rok byl skvělý, proto ti přeji, aby rok 2016 byl minimálně stejně úspěšný :)

    OdpovědětVymazat
  2. S crossfitem to mám stejně ♥, taky jsem začala mluvit sprostě, když se mi v něm nedaří, letos první závody (ale Fit Monster.. pak ještě dvoje), taky jsem přibrala.. a nejvíc snad pobavila sauna .. protože jsem udělala úplně to stejné, poprvé šla hned nahoru, no od té doby jsem tam nebyla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a doufám, že se letos na nějakých závodech potkáme :)

      Vymazat
    2. Určitě potkáme! (teda pokud projdu kvalifikací haha:D)

      Vymazat
  3. Markét, super, těším se na spoustu dalších článku v tomhle roce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pani Markétka tento článek se ti vazne povedl:)pekne jsem se pobavila ty vždy umis napsat humorne články;)jen bych se chtěla zeptat nenapslaa by si treba nejaky krátký článek o tvem jídle za cely den hak to mas pred/po cviceni vím ze toto neni blog o tomhle ale myslim si ze ted by nas to nektere zajímalo kdzy ses dala na crossfit je to narocny sport a je u nej velky vydej tak me zajímalo jak ho delas s jídlem. A kdyz mas titul Bc. copak delas? Pracuješ někde nebo se dale ucis, neplánovala si nekdy byt trenerkou? Mas bozi postavu preji ti hodne úspěchu vypadáš úžasne:)*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za milý komentář!:)

      A o tom, co přesně za den jím radši moc psát nechci ze dvou důvodů - zaprvé, vždycky se najdou rýpalové, co by do toho kecali, a za druhé - aby se nenašel někdo, kdo by se tím řídil, protože každý má úplně jiné potřeby a neexistuje jeden jídelníček, podle kterého by mohli jíst všichni :)
      - mám Bc., ale pokračuju na Mgr., tak pracuju ke škole, mám práci na cca poloviční úvazek v margetingové agentuře kde píšu různý texty, a ještě brigádu na víkendy na vrátnici:)
      - trenérkou jsem kdysi být chtěla, ale už vůbec - protože čím dýl cvičím, tím víc vidím, jak strašně moc toho ještě neumím/nedělám perfektně/nezvládám :D

      Vymazat
  5. Joooo, jak už tady psal někdo přede mnou, tenhle se opravdu poved! Články tohoto typu mě baví nejvíc a ještě když se k tomu přidají oku-lahodící fotky, to je potom úplná parádička!
    Přeju jenom to nejlepší do nastávajícího roku a těším se na další články!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to byl opravdu moc hezký článek! :) Umíš to tak krásně podat, že i z toho článku úplně číší Tvá radost ze všeho, co děláš a prožíváš. Jako bychom my byli s TEbou, vážně! :) A fotky jsou taky úžasné!
    Tak jen ať se daří další rok stejně a nebo ještě lépe!!! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek jako vždy Markét :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný článek a evidentně skvělý rok!! :) Už se těší mna další crossfity, kávičky a donuty :D :D

    PS: saunu jsem taky kdysi nevyhledávala, ale letos jsme začli chodit a na regeneraci je to super! zvlášt dnes po závodech fakt bodla :D a postupně jsme taky přesídlili do spodních pater nooo :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Moni!:)
      asi sauně ještě dám šanci....někdy :DD

      Vymazat
  9. mala si naozaj veľmi krásny rok, super fotky:) do Londýna by som sa veľmi chcela ísť opäť pozrieť :)

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa nepozrela na blog mojej sesternici http://partofnicol.blogspot.sk/ je to začínajúca blogerka a veľmi by sa tvojej návšteve, komentáru potešila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásny článok ! Vidno, že si mala skvelý rok a prajem ti, aby sa ti vydaril aj rok 2016 ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  11. Krásně pozitivní článek - ty mi vždycky zlepšíš náladu :-)!
    Přeji ti do nového roku mnoho úspěchů v životě i v crossfitu a nám čtenářům přeji co nejvíce tvých článků o čemkoli, protože od tebe bych si s nadšením přečetla i o těch výkupnách kovů :-).

    Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni moc děkuju a taky přeju jen to nej nej nej!! :)

      Vymazat
  12. No Markét, měla jsi skvělý rok!! A jelikož miluju tvůj styl psaní, těším se na další tvé články!:))

    OdpovědětVymazat
  13. Odpovědi
    1. to jo, jsem moc ráda, co všechno se povedlo!:)

      Vymazat
  14. Krása, hlavně to cestování a sport, to je pak radost :)

    OdpovědětVymazat
  15. Markét, ty jsi prostě bohyně! Nikdy se mi u žádných jiných článků nestává, že se takhle naladím do pohody, nahlas se zasměju (u Albus The Pug jsem se málem počůrala smíchy :D) a cítím se po nich tak skvěle. Mně se ke konci roku 2015 splnil velký sen jet do Anglie, a vidět teď na tvých fotkách z Londýna místa, - která jsem si prohlížela už když jsi o Londýně psala článek a doslova nad nimi tála - ,kde jsem byla, nechce se mi tomu ani věřit, jak je to skvělé. Vážně moc děkuju za každý článek, co napíšeš, protože to tak neskutečně zvedne náladu! Přeju ti do tohohle roku mnoho štěstí, radosti, lásky, mopsíků, crossfitu a co nejmíň angličáků (protože sama z crossfitu vím, co jsou zač :D), A ať tě pořád psaní blogu tak naplňuje, protože jsi jedna z nejlepších lidí, které osobně neznám, ale i tak mi dokáží vykouzlit obrovský úsměv na tváři :)

    COCONUT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aaaa to je nejlepší komentář, co zase vykouzlil úsměv mně, moc moc děkuju!! :)

      Anglie je nádherná, nejradši bych jela hned znovu!
      No a angličáky? Stále čekám, kdy přijde ten zlom a ze stavu kdy je nenávidím se dostanu do fáze, kdy mi nebudou až tak moc vadit, ale.....stále ne. Nesnáším je pořád, a to jich je každý týden moc!:D

      Vymazat
  16. Mně vždycky napadne u tvých článků milion věcí, co ti sem chci napsat! :D
    Stáž 2013 si pamatuju, hrozně jsem si záviděla a chtěla jsem taky, možná jsem ti i psala e-mail (ale FB už tenkrát byl, asi si neměla stránku?)
    Amster mě letos snad taky čeká! <3
    Na tý fotce v šedý sukni máš dobrej zadek (y)
    Strašně mě štve, že jsem na Joga sensation nebyla :(( nechápu, že jsem o tom nevěděla!! Snad bude brzo nějaká podobná akce.
    Ta pizza vypadá nejlíp na světě.
    Ta fotka jak běžíš je hrozně roztomilá :D to je z těch lesů? A běžela jsi celou dobu? Moje běhy by se daly spočítat na třech lidech, takže bych na tom měla být líp, ale tolik bych v kuse nedala!
    A na Redbullu se teda příští rok vidíme ;)

    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za komentář!! :)
      A za pochvalu zadku, haha!
      A pizzu bych si dala hned! I dvě!
      A běžela jsem celou dobu, kupodivu to bylo docela v pohodě a v cíli jsem ani nebyla úplně zničená tak, jak jsem očekávala - za to po RedBullu jsem nemohla dva dny chodit, to bylo peklo - ale stejně se těším na další! :D

      Snad ti ten Amsterdam vyjde! A vyzkoušej za mě nějakej coffee shop, já jsem na to neměla koule:D

      Vymazat
    2. Neboj, chceme jet s kamarádkou, která rád experimentuje, tak dám pak vědět, pokud to přežiju :D

      Vymazat
  17. Skvělý článek :). Moc se mi líbí tvůj styl psaní..jestli někdy napíšeš knížku, tak budu mezi prvními lidmi, kteří si jí koupí! :D haha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju!! Haha až budu vědět o čem, hned ji začnu psát!! :D

      Vymazat
  18. Super článek, krásné zážitky a postřehy :D A moc hezké fotky :)

    Im going through changes || Můj blog

    OdpovědětVymazat
  19. Mám bilanční články ráda a tehle tvůj patří k těm hodně povedeným, co se dobře čtou. A vybrala jsi k němu pěkné fotky. I já se připojuji k těm, co ho čtou rády a s chutí (byť já jsem asi o genereaci starší než většina ostatních tvých čtenářek ;-)) a tak si neskromně přeju, ať tě příští rok blogování pořád baví, abych měla co číst :-). A jinak přeju pohodový rok plný spousty malých radostí a žádných starostí (a když, tak taky jen malých ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju!:) A určitě mě to bude pořád bavit, tomu věřím!:)

      Vymazat
  20. Jednoduse receno..proste skvele napsano, skvelou autorkou :),;)

    OdpovědětVymazat
  21. Opět Markét.. skvěle napsáno! Neboj, i do toho Forbesu nebo Elle to dotáhneš, protože tvůj styl psaní je proste nejlepší! :-) A Albus.. :-D <3 to je tak strašně roztomilý! :-) Těším se na všechny články a doufám, že jich budeš psát co nejvíc! :-) Anet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Anet! :)) haha kéž by!!! :D

      A mopsí jméno se dost mění, ale Albus se mi zatím ze všech verzí líbí nejvíc (Lukáš chtěl, aby to byl Pan Kreveta....a aby se mu vykalo - pojďte, pane Kreveto :DD), jako největší HP fanoušek se toho budu držet :D

      Vymazat
  22. Markétko, všechno nejlepší do nového roku a ať ti daří :) Hodně procestovaných míst, zvednutých kil, vypitých pálav a taky šťastnou cestu k třem písmenkům před jménem (já se s tím dost lopotím a to už prodlužuju :) ) Melounový cukr už musím konečně navštívit, když ho tak chválíš a pravý burger bych taky mohla ochutnat. Šťastnou knihu jsem sháněla po celém Brně, ale už nikde nic, nakonec jsem koupila Odvahu, a doufám v dotisk :) A pan Kreveta nebo Albus, obojí je skvělé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju!! :)
      A Melounový cukr stojí za to, stejně tak ta knížka! Já zase netrpělivě čekám dotisk knížky P.S od Aňi Geislerové, a taky Kafe a cigárko, už aby to bylo:)

      Vymazat
  23. Ahoj Markét, opět další super vtipný článek :-). Držím palce, ať se daří dál i v novém roce! Těším sena další články :-).
    J.

    OdpovědětVymazat
  24. Tak to vypadá jako pecka rok! =D Rozhodně se nenudíš a spoustu věcí jsem ani netušila, jako to s řasama apod. (je pravda, žýe nemusíš o svém životě psát na blog všechno =D). Moc se těším na další rok tvého blogování a popřemýšlej o tom srazu tvého blogového fanklubu ;) ... třeba v melounovém cukru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slovo fanklub mě stále děsí! :D
      Moc děkuju!:)

      Vymazat
  25. Od chvíle, kdy jsem narazila na tvůj blog, tak netrpělivě čekám, až se zde objeví další článek. Vždy mi zvedneš náladu, válím se smíchy... něčím mě prostě musíš rozsekat! :)
    Jsi skvělá! :) A jsi mi inspirací v Crossfitu... jen nepocházím z velkého města a oficiální gym mám dost z ruky. Takže se snažím alespoň trošku využívat prvky crossfitu v trénincích.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je moc milý, děkuju!:)
      A to chápu, že ne všude jsou takové možnosti, jako ve velkých městech:( To je ale super, že něco zařazuješ i sama, ať se daří! :)

      Vymazat
  26. Drahá Markétko,

    moc často nekomentuji Tvoje články, jsem spíše tichý čtenář, ale za to velikánský fanda. A když jsem pročítala odstaveček škola a stáže a četla, že v roce 2013 jsi byla v MF.. Fuuu to je dost dlouhá doba. Tuším to byly první články, které jsem u Tebe četla. To jsem byla ještě docela malinké kuře. A když nad tím přemýšlím, konečně mi dochází, že už jsem nejsem ta mladičká slečinka na střední, která prokrastinovala na Tvých článcích, když se měla učit. Jsi jednou z osob, která mě namotivovala založit si zase blog a psát. Děkuji moc Markétko! Naučila jsi mě, že si mám dělat radosti (i když maličké, ale to bohatě stačí!). Navnadila jsi mě na zdravější formy jídla. Třeba kynuté ovesné lívanečky jsou u nás doma velice oblíbené. A díky tobě jsem, sice jen fotkami, procestovala moji velice milovanou Barcelonu ♥ a Řím. A ještě s jednou věcí se Ti musím přiznat. Nejlepší věc na světě je, že jsi z Brna, což je velmi blízko ode mě, takže díky Tobě mám tipy, kam zajít apod. :) Určitě jsem nenapsala vše, co jsem chtěla, ale aspoň tento malý kousek jsem Ti konečně chtěla napsat.

    PS: Myslím, že bych nebyla jediná, která by se s Tebou chtěla setkat osobně. Nepřemýšlela jsi o nějakém srazu? Moc by mě to potěšilo. :)))


    Markétko, vidím, že máš za sebou opravdu úžasný rok. Chtěla bych pogratulovat k titulu Bc. Vím, jak jsi psala, že jsi to v té době neměla doma růžové, ale zvládla jsi to! Procestovala jsi toho hodně a mě zase dala krásný tip, kam bych se jednou chtěla podívat. Našla jsi sport, který miluješ.
    Doufám a pevně věřím, že rok 2016 bude pro Tebe plný zdraví, protože ať si říká kdo chce, co chce, je to to nejdůležitější! Samozřejmě tak štěstí a lásku a ať se Vám v novém bytečku krásně žije i s Albuskem. :D :)))

    Měj se krásně Markétko!

    S pozdravem

    Luciána

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuju za tak krásný a dlouhý (ty mám nejradši!!:D) komentář, moc mě to potěšilo :)

      A je to tak, zdraví je nejdůležitější - pořád se jen modlím, ať to moje kolena, ramena a všechno vydrží, bez toho by to nešlo:(

      A o srazu jsem zatím nepřemýšlela, nepřipadám si tak "slavná" abych mohla pořádat nějaké srazy a podobně, ale třeba jednou něco bude, a nebo dám vědět o nějaké akci kam půjdu, až něco bude poblíž:))

      Vymazat
    2. Jooo sraz, klidně přijedu do Brna!

      Vymazat

  27. Těším se na další rok čtení blonďatých výlevů (v dobrém :D ) :* E.

    OdpovědětVymazat
  28. Ty jsi pořád tak neuvěřitelně nabíjející a vtipná <3 miluju tyhle tvý články, nejvíc prostě!

    OdpovědětVymazat