úterý 25. srpna 2015

Srpnové radosti

Už 15 minut tady sedím nad prázdnou stránkou a přemýšlím, jak napsat úvod. Úvod k článku o radostech. To se mi totiž moc nestává. Jindy sednu k počítači, a prostě píšu, co v hlavě, to na klávesnici.
Takže z toho, že dneska neumím napsat ani blbej úvod radost nemám.
Ale z jiných věcí mám radost velikou - a právě o tom bude dnešní článek.

Jako největší fanoušek filmů Woodyho Allena jsem samozřejmě nemohla vynechat ani film Iracionální muž
Loňské Kouzlo měsíčního svitu pro mě sice bylo zklamání a jedna velká nuda, ale i tak jsem Woodymu zůstala věrná a těšila se i letos.
A musím říct, že první třetinu jsem byla naštvaná sama na sebe, a o to víc, že jsem příteli slibovala, že letos už to určitě bude zase lepší. Ze začátku se tam skoro nic nedělo, a navíc se mi nelíbil ani jeden z hlavních hrdinů - Joaquin Phoenix měl roli charismatického sexy profesora, který prožívá krizi, ale mě prostě připadal jen jako nezajímavej pupkatej strejda, kterýmu to charisma asi někde vypadlo z kapsy. A Emma Stone mi není sympatická ani sama o sobě jako typ (jak řekl Lukáš, vypadá jako žába - což bych řekla taky, jen nechci být zlá:D), a sympatie jsem nenašla ani k její roli, k mladé studentce která byla prostě jen hysterická, nadržená.....a na facku.
Ale když se nad tím tak zamyslím, není výjimkou, že si ve Woodyho filmech hlavní hrdiny hned neoblíbím, a přesto se mi pak ty filmy líbí. Nejradši na tom totiž mám kromě typického humoru ty absurdní konce, kdy to dopadne úplně jinak, než byste očekávali. A to i v případě že znáte Woodyho filmy a jejich závěry. Protože není nic horšího než filmy, kde už od začátku odhadnete celou zápletku a konec je jasný už po přečtení názvu.
A stejně tak to bylo i tentokrát. Po první třetině mě začal film bavit, začala jsem fandit hlavnímu hrdinovi (jo, jo, jo, sypej to tam!), a konec byl prostě ve Woodyho stylu. 
I když humoru tam nebylo tolik jako v jeho starších  filmech, těch 69% na ČSFD podle mě tak nějak souhlasí a můj nejoblíbenější favorit ze všech jeho filmů to nebude, stejně jsem to viděla moc ráda.
Další, a úplně největší radost z poslední doby je novej mobil, kterej jsem si přála tak dlouho a potřebovala ho jako sůl. Můj dva roky starý Samsung nebyl nijak extra moderní ani v době, kdy jsem si ho kupovala, ale v poslední době začal čím dál víc zlobit, vybíjel se po 4 hodinách, všechny aplikace se často vypínaly, a taky mě štvalo, že fotil jako kalkulačka.
K narozeninám jsem dostala hodně peněz, a tak jsem hned měla jasno v tom, na co je použiju. V mobilech a technologiích celkově se ale moc nevyznám, a tomu odpovídaly i moje požadavky - aby měl dobrej foťák a aby byl s Androidem. Toť vše. Teda vlastně.......ještě aby byl bílej.  #somprincezna 
Limit jsem si dala 4 tisíce, protože dát třeba nějakých 7 tisíc jen za mobil by mi bylo líto, nebo ještě víc za iPhone, když vím, že mi bohatě postačí levnější.
Četla jsem si dost diskuzí a recenzí, prohledávala internet....a nakonec jsem se rozhodla pro Huawei G6, za což jsem teď moc ráda.
Jak jsem psala, mobilům moc nerozumím a hlavně mě většina těch parametrů vůbec nezajímá #somignorant, a tak můžu hodnotit jen to jak fotí, jak vypadá a jak se mi ovládá, ale v tomhle obstál na jedničku. Zadní foťák má 8 megapixelů, přední 5 a spoustu různých režimů, a fotí tak dobře, že přemýšlím i o tom, že si s sebou na výlet ani nebudu brát těžkýho pana Nikona. Jediná nevýhoda je pro mě zatím v tom, že je hodně velký a jednou rukou se mi někdy špatně ovládá, ale možná je to jen tím, že mám malé hobití ruce a  moje prsty připomínají malé tlusté párečky.
A další radost?
Nejlepší způsob, jak utratit 230 korun, je tahle knížka od Báry Šťastné. Je to neuvěřitelný, ale v mých 24 letech je to první knížka, kterou jsem koupila sama sobě - knížky jsem vždycky dostávala, psala si o ně Ježíškovi nebo si je přála k narozeninám.....a až na tyhle narozeniny jsem si jednu koupila sama. A k tomu v kavárně V Melounovém cukru nejlepší makový cheesecake a latté. A byla jsem z toho šťastná.
Autorku si pamatuju z Elle, kde dělala editorku a psala (píše?) podle mě nejpovedenější články z celého časopisu, i z jejího Šťastného blogu.
Název zní, jako by šlo o nějakou děsně motivační knížku a návod na to, jak žít šťastný život. Ale ohraná klišé a motivační kecy jsou to poslední, co bych chtěla číst - a takhle knížka ničím takovým opravdu není. Naopak, je to snad to nejmilejší, co jsem kdy četla. Už dlouho se mi nestalo, že bych se u knížky smála nahlas, a už vůbec ne to, abych si ji musela šetřit, aby mi déle vydržela.
 Moje mamka dokonce říká, že je to jako bych ji napsala já (a já říkám, že by to tak rozhodně bylo, kdybych to uměla:D). V takových 80% celé knížky jsem se našla, od nepořádku přes šetření oblečení na lepší příležitosti až po trauma z míčových her.
    Pár dní poté, co jsem se dostala na poslední stranu jsem nadávala, jak nemám co číst, že žádná jiná knížka se mi teď nebude tolik líbit.......až jsem to nevydržela a běžela si koupit "pokračování". A tak jsem opět nadšená, opět si to šetřím, a opět se ve všem vidím.
Tenhle článek by se klidně mohl jmenovat od papíru po protein, protože i taková věc, jako je novej protein mi udělá radost. Někdo nad tím může kroutit hlavou, někdo pokrčit rameny "hm a co jako" a řada z vás mě určitě pochopí.
Crossfitové tréninky mám skoro denně (nebo teda tak nějak 5x do týdne), ale přesto si nemyslím, že bych do sebe musela cpát miliony výživových doplňků, tak jak to dělá i spousta lidí, kteří ani ty tréninky tak náročné nemají. Ani ten protein pro mě není nutnost, nutnost pro sportovce je mít dost bílkovin, a ty se krásně dají získat z běžné stravy. Přesto jsem si ale po delší době zase protein koupit chtěla, abych měla něco co si můžu dát okamžitě po tréninku, než se dostanu domů nebo do školy/knihovny, kde si sním svačinu. A nebo když mám po večeři nebo mezi jídlama kromě svačiny ještě trošku hlad nebo chuť.
Volba padla opět na Trec, od kterého jsem dřív měla příchuť čokoláda-sezam, což byl jeden z nejlepších proteinů, co jsem měla. Chutná a voní to jako tatranka, a HLAVNĚ - nemá to žádnej chemickej ocas, kterej prostě nesnesu. Takhle příchuť čokoláda-kokos taky není špatná, i když tam kokos skoro vůbec necítím, a je to spíš jako dost nevýrazné slabé kakao. Na zadek jsem si z toho nesedla, ale pusa se mi při pití nekřiví a účel to plní.
Každopádně ale banán od stejné značky nebrat - je to nechutně chemický a nenávidět jsem to začala už po 2 odměrkách.
A k proteinovým radostem patří i tahle proteinová úroda. Kromě proteinu jsem si k narozeninám nadělila i směs na proteinové lívanečky, na které jsem byla hodně zvědavá. Jak už jsem psala na blogovém facebooku, nejsem úplně zastáncem toho, aby bylo všechno narvané proteinem, cpát ten prášek kam se dá (třeba jako to všichni cpou do ovesných kaší), a už vůbec nefandím tomu, aby bylo všechno plné sladidel s co nejmenším počtem kalorií, ale jednou za čas se nechám zlákat i já, jako v případě proteinových palačinek. Vybrala jsem si příchuť butter scotch, což jsou prý slaďoučké skotské sušenky, ale chutná to jakoby karamelově. Trošku jsem se bála, aby to nemělo ten ocas, ale naštěstí ne, a chutnají mi moc - s tvarohem a burákovým máslem nejoblíbenější večeře posledních dní.
Slabost mám i pro proteinové tyčinky, ale vzhledem k ceně to není něco, co bych mohla svačit denně. A protože můj muž ví čím mi udělat radost, dostala jsem jich hromadu k narozeninám.
A povšimněte si nejlepší dárkové taštičky, do které mi to zabalil, jak pro mě na míru!
A ta růžová věc je krabička na obědy z obchodu Tiger. To jsme tak na moje narozeniny šli na running sushi (aaaa chci znovu!), a já jsem ve výloze zahlédla tohle. Hned jsem se začala rozplývat jak malý děcko, pro který je to očividně určený, až Lukáš řekl "Tak pojď". Jen jsme se oba u pokladny trošku styděli a já jsem dělala, že tam nejsem. A krabičkové obědy budou hned veselejší!

Jestli mi něco udělá (kromě výše zmíněných věcí) opravdu radost, je to cestování.
A obzvlášť do mého nejmilejšího města, do Vídně! Strávila jsem tam půl roku a není město, které by bylo mému srdci blíž (haha kde jsem tak hroznou větu vzala? Sluníčkářka jedna!:D).
 Musím tam jezdit alespoň 2x ročně, abych si splnila svou vídeňskou dávku, navštívila všechna oblíbená místa, užila si kávu i sladkou snídani, projela se metrem a zpaměti si odříkávala zastávky a při procházkách přemýšlela, co bych dělala tady a tam, kdybych tu zase mohla bydlet. "tady bych si kupovala snídaně.....a tady bych venčila toho budoucího mopse!". A už se nemůžu dočkat, protože už tenhle pátek mě čeká můj další narozeninový dárek - další výlet do Vídně!

P.S Ve Vídni jsem sice strávila hodně času, prochodila město ze všech stran a spoustu toho viděla, ale budu ráda, když mi i přesto dáte nějaké tipy, třeba mi něco uniklo - obzvlášť nějaká ta povedená kavárna! :)
P.S A taky budu moc ráda, když mi napíšete, co dělá radost vám:)

55 komentářů:

  1. Mně teď udělalo největší radost, že jsem konečně ukecala norečka a můžu nám koupit novou lampu podle mého výběru :D Prý je to moje parketa (najednou!). Taky jsem si vybrala dvě knížky a hezky jsi mě namotivovala, že by se už měly z nákupního košíku přesunout ke mně domů, tak je jdu objednat! :) A s mobilem a proteinem jsme na tom stejně :D (Jednou jsem měla příchuť cookies a cosi a to byl takovej hnus, že mi z toho už napodruhé bylo zle, fuj!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, lampy a věci do bytu bych nejradši nakupovala pořád, ale bohužel to nemám kam dávat :D

      A ty příchuti proteinu, co zní vždycky tak lákavě jsou pak největší hnus - banány miluju nejvíc na světě, tak jsem se těšila....a ne, banán to nevidělo ani z dálky:D Stejně jako to cookies, vždycky si u toho představím nějakou křupavou čokoládovou sušenku....a pak takový zklamání :D

      Vymazat
  2. Ahoj. V první řadě všechno nejlepší k narozeninám! Ve druhé řadě se chci zeptat na knížku o Vídni. Dlouho hledám nějakého kompletního průvodce, který obsahuje všechny zajímavé a historicky významné budovy Vídně, ale aj místečka na poflakování (jakoby nestačil park před Hofburgem a sedmička vína). A když vidím, že tady máš nějakou vídeňskou knížku, nedá mi to, abych se nezeptala, jestli to náhodu není knížka, která mě uspokojí :-D
    A taky děkuju za doporučení Šťastné knihy, jsem docela čtenářka, ale nějak mi unikla, což byla očividně velká chyba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju! :)
      Tuhle knížku máme už dlouho, ale je dobře zpracovaná, ty památky jsou tam hezky popsaný, nafocený i nakreslený, je to přehledný, a všechny ty důležitý místa tam jsou, takže doporučit ji určitě můžu, už jsem různých průvodců měla nebo si půjčila spoustu, ale z téhle edice jsou podle mě nejlepší, i o jiných městech:) Ale je docela těžká, takže je lepší to nastudovat doma, než ji nosit s sebou...

      (ale to víno v parku je kolikrát lepší než všechny průvodce dohromady!:D)

      Vymazat
  3. Ako vždy, super článok ! :) Tá Šťastná knižka vyzerá fakt super, takéto typy kníh si rada kupujem, vždy mi to nejako zlepší deň :)
    THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Šťastnou knihu určitě budu kupovat mamce na Vánoce, má Šťastný blog ráda :) Když jsi ji ale takhle vychválila tak ji asi koupím dřív a předtím přečtu sama :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na novinku od Woodyho se teda taky musím podívat, jsem zvědavá, jak se bude líbit mě! Protože mě teda na rozdíl od tebe je Emma sympatická moc :-D už předtím jsem si říkala, že se na to podívám hlavně kvůli ní :D :)
    Jinak Bára Šťastná v Elle editovala, ale teď už tam není, je šéfredaktorkou časopisu Moje psychologie, takže asi další místo, kde se případně dá sledovat...protože je pravda, že její články mě taky dost bavily, sleduju příležitostně blog, ale knížky jsem ještě neměla tu čest přečíst...tak je asi čas na změnu :))

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím že je Emma celkově dost oblíbená, asi mám nějakej divnej vkus na herečky:D

      Elle už jsem pár měsíců neviděla, tak jsem myslela že je tam pořád, škoda - ale Moje Psychologie mi ještě v rukou nikdy nepřistála, budu se na to muset podívat:)

      Vymazat
  6. Hezký článek. Momentálně patří tvůj blog mezi mé nejoblíbenější.
    Šťastnou knihu už jsem někde zahlédla a uvažovala o ní. Tak asi dám na tvé doporučení.
    Krabička na obědy je legrační, ale taky si občas koupím něco mírně infantilního (a u mne je to o 30 let horší ;-)
    A v srpnu mi radost udělala dovolená na Altaji a taky 30 krabiček čajů, co jsem si odtud přivezla (jo - každý máme nějakou úchylku ;-), já sbírám čajové přebaly, takže proto takové zběsilé nákupy čajů :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Stáňo! :)
      Předtím jsem 3 roky nosila obědy v krabičce Hello Kitty, taky růžové:D

      Vymazat
  7. Skvělý článek, Markét :) Tu knížku jsem si hned přidala do wishlistu a jakmile přečtu alespoň polovinu z té nálože, co jsem si myslela, že stihnu přečíst za léto, okamžitě objednávám! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mobil vypadá krásně, já mám vždy jeden velký požadavek - musí být bílý, přijde mi, že v té bílé je to víc luxusnější:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  9. Máš pravdu, že hlavní hrdina byl všechno jen ne přitažlivý :D A když jsem se chviličku nudila, tak jsem se koukala aspoň na Eminy vlasy, kéž bych měla taky takový krásný, lesklý, vždy perfektně upravený :D
    Knížky jsem si dnes objednala (pro jistotu rovnou obě dvě). Moc se na ně těším, protože půl roku jsem skoro nic nečetla, "nemám na to čas" a už mi to chybí.
    A největší radost samozřejmě mám, když se mi něco povede na crossfitu, ale škoda, že takových okamžiků moc není :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu, proč to musel hrát zrovna takovej herec, když je tolik pěkných chlapů! :D

      Tak snad se budou knížky líbit.......a snad bude těch crossfitových pokoků = radostí co nejvíc! (to by se mi taky hodilo, dneska jsme trénovali pistol suats a moje sebevědomí hodně kleslo:D)

      Vymazat
  10. radost udělá, hmmmm, tabulka čokolády větší než moje hlava :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, všechno nejlepší k narozeninám :-) Úplně s tebou souhlasím s tím proteinem a ostatníma doplňkama. Říkala jsem si, že je to asi názor daný věkem, ale je fajn číst, že i někdo o tolik mladší to vidí stejně :-) A Vídeň....zamilovali jsme se tam do sebe s mým mužem, takže i když to město moc neznám, je moje oblíbené :-) A moje radosti za poslední dobu? Večeře s manželem na výročí, steak a dobré víno, ideál :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju!:)
      A takové radosti jsou nejlepší!

      Vymazat
  12. moc se mi líbí ta Šťastná kniha, po ní musím mrknout :)
    shades of nude

    OdpovědětVymazat
  13. Neviděla jsem jediný film Woodyho Allena a moc se mi líbí Emma Stone....umlátíš mě v neděli proteinovou tyčinkou?:D Po těch šťastných knihách se budu muset podívat, protože z té fotky v náhledu to jsem také celá já!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, dostaneš bezlepkovým rohlíkem po čele! :D
      A knížku klidně půjčím, první mám dočtenou a druhá bude asi dneska:D

      Vymazat
  14. Přes léto jsem četla knihy spíše maturitní, ale ve školním roce to bude chtít spíše něco na oddychnutí. Takže díky za tip, má volba je jasná! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Markét další krásný pozitivní článek :) Vídeň si moc užij, taky to tak občas mám, že někam musím jezdit opakovaně :) Nejvíc mě ovšem pobavila krabička :D A stejně jako to máš ty s Woodym, tak to mám já s filmy od Marvelu, tam to jde taky do kopru, ale já stejně na každý film musím jít :D

    OdpovědětVymazat
  16. Největší radost mi v poslední době udělalo to, že se mi po dvou týdnech přítel vrátil domů. :-) A potom taky nová práce, která mě moc baví a chodím tam strašně ráda. :-)
    Z těch materiálních věcí pak třeba taky nový mobil - mám taky Huawei a moje kritéria byla vlastně docela podobná, akorát jsem chtěla růžový. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, že se ti hezky daří:)
      Růžovej taky není špatná volba!! :D

      Vymazat
  17. butterscotch jsou karamelky, proto asi ta karamelová příchuť :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty skotské sušenky jsou millionaire's shortbread :-))

      Vymazat
  18. Zkus se třeba projít po komplexu WU, je tam spousta skvělých kaváren a restauraci ;) uzij si Viden ;)

    OdpovědětVymazat
  19. taky se v pátek chystám na víkend do Vídně:), bude to pro mě premiéra, tak by se mi taky nějaké ty tipy hodily:))

    OdpovědětVymazat
  20. Moc, moc, moc povedený článek! Huawei G6 mám také a jsem nadmíru spokojená. Aby ne, protože jsem měla na telefon na chlup stejné požadavky jako ty, jen ho mám v černé barvě :-) A tu knížku si asi musím pořídit, protože nepořádek, šetření oblečení a anti-talent na míčové hry? To jsem celá já! :D
    A co mi dělá radost? Pečení! A ještě větší radost mám, když to se to hezky povede! A největší, když to ostatním chutná :3 Další radůstky přicházejí s každým novým dílem Big bang theory, s každou jedničkou ve škole, každým zaběhnutým kilometrem s každou ranní ovesnou a mohla bych vyjmenovat asi 1355356 dalších věcí: D
    Ještě jednou- krásný článek ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Achjo, v půlce jsem dostala hroznej hlad :D lívanečky bych si fakt dala!

    OdpovědětVymazat
  22. Ten mobil vypadá skvěle, mám ráda světlé barvy na nich, je krásný a vypadá tak elegantně :) Jinak ty lívanečky vypadají skvostně, úplně jsem na ně dostala chuť, vypadají úžasně :)! A ta knížka o Vídni je skvělá :)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Jéé, na ten film jsem nejdřív taky chtěla jít, ale u přítele nakonec vyhrálo Mission Impossible nevim už kolik :D a ve Vídni jsem byla naposledy přesně před rokem, a zrovna se tam část tohohle filmu natáčela, jak jsem si pak v kinosále vzpomněla :D Ale jinak Woodyho fakt můžu, spíš teda jeho starší filmy a nejvíc prostě Vicky, Cristina, Barcelona! Protože prostě Penelope a Scarlett <3 a Barcelona teda hlavně <3 Jinak radost mi udělal nedávnej výlet do Prahy, nákup šatů na státnice (vůbec nejsem materialistka :D) a to, že jsem si uklidila stůl, aby se na něj vešly učebnice.. ehm. Jo a taky to, že se mi teď daří častějš běhat ;-)

    kraskadne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, šťastnou knihu a hlavně šťastný blog mám strašně ráda! Takže chápu tvoje zaujetí :) Bohužel je knížka moc rychle přečtená :( A co má pak člověk chudák číst dál?

    OdpovědětVymazat
  25. Moc hezký článek, opravdu nadupaný radostma! :) Já nejsem moc velký fanda filmů, tudíž ani Woodyho Allena, ale chápu, že pro něj má spousta lidí slabost. Knížku neznám, ale vypadá zajímavě. Jestli je hodně podobná tvému stylu, ráda bych si ji i přečetla.. Takže si ji předám na svůj sáhodlouhý seznam, který jako čtenář mám :D
    A proteiny nejsou nutnost, ale radost z nich člověk mít může :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:)
      To je pravda, radost z proteinu je veliká!:)

      Vymazat
  26. Ehm Emma Stone je nádherná! :-) Tedy kdyby nechodil Lukáš s Tebou, což by tedy nebylo asi taktní, tak mu řeknu, že nemá vkus.na ženy, ha.:-))

    Ale tedy do žáby má fakt daleko :-)

    https://www.google.com/search?q=Emma+Stone&biw=1366&bih=631&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI6uy2jIfJxwIVwT8UCh0xuQQs

    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Posílat odkaz netřeba, vždyť vím jak vypadá :D Z povrchního hlediska se mi vzhledově nelíbí, ale to je věc vkusu:)

      Vymazat
  27. Nejvíc mi udělá radost, když se dokopu cvičit. Ano, už cvičím TÝDEN A PŮL v kuse (a dokonce mě to baví!), což je na mě opravdu výkon hodný olympijské medaile za překonávání vlastní lenosti. A za odměnu jsem si koupila novou podložku, aby to cvičení bylo příjemnější, že jo. A je zářivě růžová, protože kdybych měla třeba černou, určitě by se mi do toho cvičení vůbec nechtělo.
    A kamarádka mi z Anglie přivezla barvu na vlasy. Taky růžovou. A udělalo mi to největší radost, protože jsem děsně dospělá... :D naprosto se ztotožňuju s tvým oblíbeným hashtagem #somtraged

    OdpovědětVymazat
  28. Šťastnou knihu jsem četla a zlepšila mi neskutečně každý den. Bára píše přirozeně, lidsky, skromně. Ale zároveň tak vtipně, až mi někdy tekly slzy. A sladké snídaně jsou naprosto dokonalé.
    Jsem ráda, že jsem narazila na Tvůj blog, protože je to přesně pro mě - kupa jídla, nějaké to cestování, volnomyšlenkářský pochody, sport a všechno ostatní :D <3 Hezkou neděli!

    OdpovědětVymazat
  29. Šťastná kniha mi zlepšila každý den, ve kterém jsem jí četla. Bára píše skromně, přirozeně, lidsky a je to naprosto vystřižený ze života.
    Sladký snídaně jsou nejlepší a žádný jiný neexistujou, tak.
    Jsem ráda, že jsem narazila na Tvůj blog, protože je přesně pro mě - kupa jídla, cestování, sport a všechno ostatní!
    Pozdrav do Brna:)

    OdpovědětVymazat
  30. Přesně jak píšeš s těmi knížkami.. ;) Taky si o ně vždycky někomu řeknu, a snad první, co jsem si koupila sama byla kuchařka - Snídaně s Florentýnou, i když i na tu jsem dostala voucher od ségry :D Chodím navíc do knihovny.. prostě je mi nějak líto utratit za knížky... A tu Šťastnou knihu si taky moc chci přečíst ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  31. Právě si plánuji také pořídit nový mobil, vzhledem k tomu, že můj starý Samsung už maličko dosluhuje a já mám vždy pocit, že s nim asi švihnu o zem, kdykoliv se zasekne :D Tenhle vypadá moc dobře! Taky nejsem ten typ člověka, co by dal jen za mobil majland....nedala bych ani 10 tisíc, natož 20 za "ufoun" (iPhone :D). Mám jen dotaz..četla jsem u Kristýnky ze secretofkristine, že jí na tenhle mobil nejde nainstalovat messenger. Tobě funguje nebo si to nezkoušela? Bez messengeru už bych to asi nezvládla totiž :D Díky za odpověď a hezký den :)
    K.

    OdpovědětVymazat
  32. Přeji pěkný večer. A moc děkuji za tip na knížku. Koupila jsem si ji a vzala sebou na dovolenou. Hodně jsem na nasmála. Díky díky. PS: mohu poprosit o info, kde se dají sehnat ty krásné náušnice, které jsou vidět na fotce z Londýna :)) jsou krásné. Suzan

    OdpovědětVymazat