sobota 26. dubna 2014

Sebestředný článek aneb 50 (zbytečných) faktů

Hezký večer!
Dneska jsem měla v plánu trošku jiný článek, ale pan Nikon odjel na víkend pryč, a tak si musím vystačit jen s klávesnicí.
Takovýto článek už jsem viděla u hodně slečen, naposledy třeba u Vaci nebo Míši, a tak jsem si řekla, že by nebylo úplně na škodu vás pro tentokrát otravovat s naprosto zbytečnými a nesmyslnými informacemi (které můžete prodat do bulváru až jednou budu strašně slavná) o mé blonďaté maličkosti.
Původně jsem chtěla článek udělat extrémně sebestředný a od první věty až po tu poslední ho zaplnit svými selfíííčkyfotkami, ale to neudělám, protože.....

1) Jsem skromná. Což zrovna moc skromně nezní.
2) Nejsem moc ráda středem pozornosti a ve společnosti cizích lidí vždycky víc poslouchám, než mluvím. A myslím si svoje.
3) Je mi 22 ale většinou mě tipují tak na prvačku na vysoké.
4) Mám řidičák ale neumím řídit. NEUMÍM. A mám z toho panickou hrůzu. A když myslím panickou, tak je to sedat za volant s všichni-tady-umřeme myšlenkami.
5) Nemám ráda děti.
6) Ale miluju psy. Až moc. Nedělá mi problém kleknout si uprostřed náměstí na zem a hladit cizího psa. Takže jestli někde potkáte blondýnu co vám bude mačkat psa a u toho strašně šišlat, omlouvám se.
7) Mým vysněným pejskem je francouzský buldoček (aaaa omlouvám se, musela jsem to zmínit i po milionté :D). Jen co to bude alespoň trochu možné, jednoho si pořídím. Béžovoučkou fenečku. A bude se jmenovat Sushi.
8) Přemýšlela jsem i o jménech Mia nebo Leia, ale to je jen plán B.
9) Radši bych snědla červa než rajče.
10) Což už se vlastně jednou stalo. Na jedné párty párty je dávali k vodce s redbullem. Červa položeného na gumovém pendreku. Ani jsem nepoznala kde končí červ a začíná pendrek. Docela dobrý.
11) A občas jsem nechutná.
12) Mám ráda černý humor. Za což mě nemají někteří rádi.

13) Už skoro 4 roky jsem se svým blonďatým mužem. Prý jsme jako Barbie a Ken. Nebo jako sourozenci. Nevím, co je lepší.
14) Mám ráda pořádek, ale nedokážu ho udržet. A mnohdy ani vytvořit - ať už jde o koupelnu nebo složky v počítači.
15) Moje naivně vysněná práce je ta v médiích. (ne však v brněnském zpravodajství :D)
16) Jsem alergická na gramatické chyby. A pak se mi povede napsat třeba ríže.
17) Nesnáším jednoduchý humor typu sranda na Evropě 2 a americké komedie jako Prcičky a podobně.
18) A jsem asi jediná na světě, koho nebaví seriál Přátelé.
19) Nemluvím moc sprostě.
20) Ale občas nějaká ta prdel ujede.
21) Nekouřím a piju jak duha.
22) Nikdy jsem nedržela žádnou zaručenou dietu ani nějaký předepsaný jídelníček.
23) Kdybych neměla nějakou pevnou vůli a pud sebezáchovy, jedla bych od rána do večera. A samý prasárny! Hrozně mi chutná všechno mastný a smažený, jen to prostě nejím.
24) Mám tmavě hnědou barvu očí. Dřív se mi to nelíbilo. Než jsem si uvědomila, že stejné má Orlando Bloom. A ten je sexy. Takže i já jsem sexy.
25) Od třetí třídy (to se objevily zlomky :D) až do maturity byla mým největším nepřítelem matematika. Měla jsem z ní na vysvědčení všechny známky. I pětku.
26) Mám milion předsevzetí. Že si začnu procvičovat němčinu a pořádně se naučím gramatiku. Že se budu každý den protahovat abych nebyla takový dřevo. Že budu minimálně 3x týdně chodit běhat. A dělám hovno.
27) Mám odstátý uši, velkej nos, řídký vlasy a křivý zuby.
28) A jsem slepá jak patrona. Bez brýlí nebo čoček nerozeznám vlastního psa od igelitové tašky. (ano, párkrát se to stalo :D) Hned po probuzení si musím nasadit brýle. Tak jako Harry. (a doufám, že všichni víte, jakou scénu myslím!!!)
29) Paní Rowlingové vděčím za krásné dětství. A ty větve, co jsem ze stromů ulámala jako že jsou to hůlky by se ani nedaly spočítat. (a mdloby na vás!)
29) Miluju Pálavu. V obou smyslech.
30) Vyrostla jsem na Rychlých šípech, 7 statečných a milovala Old Schatterhanda (a musela jsem si to vygůglovat, protože je to prostě Oldšetrend :D)
31) Nesnáším všechny kolektivní sporty, a nedejbože když je tam potřeba balón.
32) Poslouchám úplně jinou hudbu něž co ke mně většina lidí tipuje. (Promiň, Rihanno)
33) Jsem strašně nerozhodná. Než si něco koupím, 3x si to musím vyzkoušet, 2x se v tom vyfotit a doma o tom přemýšlet. Pak se rozhodnu, že teda jo......a je jasné, jak to dopadne. Zrovna včera mi HM vyprodali 2 sukně, pro které jsem šla.
34) Chtěla bych se naučit francouzsky. Abych si mohla v Paříži příště objednávat palačinky a kávu jako člověk a ne jako opice ukazující prstem s citoslovci HE a EH.
35) Nikdy jsem nebyla v solárku.
36) A proto jsem strašně vyblitá bledá. Už aby víc svítilo sluníčko a já bych nemusela mít barvu 3 dny staré mrtvolky.
37) Nemám ráda čokoládové dorty ani buchty. Proto jsem ani za půl roku ve Vídni neochutnala Sacher.
38) Ale čokoládu v původní podobě bych mohla jíst po kilech. (ehm....což se občas stává)
39) Nepiju pivo.
40) Nemám ráda opalování. Samozřejmě jsem ráda sexy snědá Italka tmavší, protože pak vypadám mnohem lépe, ale strašně mě nebaví někde ležet jak vorvaň a čekat až zhnědnu. Ani pořádně číst se u toho nedá - po chvíli mě tlačí záda nebo břicho (prsa napsat nemůžu:D), svítí mi do očí a nebo se mi naopak opálí brýle že pak vypadám jako mýval.....Aaaa prostě reklama na nudu!
41) Naozaj sa mi páči slovenčina.
42) Na gymnáziu mě hrozně bavil dějepis. Měli jsme nejlepšího učitele a byl to jediný předmět, kde jsem kdy byla šprtka. Neexitovalo, že bych neuměla namalovat kudy postupovala vojska! :D
43) Ráda, ale velmi málo čtu. Jsem hrozně roztěkaná a těžko udržím pozornost, kolikrát se přistihnu, že jsem "přečetla" stránku, ale vůbec nevím co se tam psalo. Ale teď mám rozečtenou Modlitbu pro Kateřinu Horovitzovou a ta se mi líbí moc.
44) Celkově mě zajímá tématika, o které ta knížka je, o tom toho mám načteno celkem dost, a myslím, že by to měl znát každý. Třeba by si pak lidi uvědomili, že v téhle době se máme sakra dobře a není důvod pořád fňukat a na všechno si stěžovat.
45) Moc se mi líbí boty na podpatku ale skoro vůbec je nenosím. Jsem hrozně pohodlná.
46) Ve svých 22 letech se bojím chodit do sklepa. (stejně si myslím, že tam číhá vrah! Nebo tyranosaurus rex! Nebo zombie! )
47) Kdyby byl losos kytka, nedělalo by mi problém být vegetariánem.
48) Nemám ráda svůj hlas. A lidé mi často říkají, že je roztomilej. Třeba trenér, když jsem poprvé přišla na fitbox a strašně drsně si zavázala bandáže.
49) Jsem největší drbna.
50) Nesnáším lidi.
50) Dokážu napsat jakýkoliv počet stran absolutně o ničem.

154 komentářů:

  1. 51. 3/4 tohohle seznamu by mohla převzít Háňule :D a ten vtip mě děsně rozesmál :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ale vůbec není hezký, smát se takovým věcem!:D

      Vymazat
  2. Ahoj, super článek. Čtu tě už hodně dlouho, ale nekomentuju. Dnes jsem ale musela! Jsi strašně sympatická a v mnoha bodech jsem se úplně našla a teď mám pocit, že mám k tobě zase o trochu blíž. Strach z řízení auta, láska ke psům, jídlu, Harry Potter a milióny předsevzetí... to jsem celá já :D Těším se na další články!

    OdpovědětVymazat
  3. :D :D ježiš já tě zbožnuju !!! a konečně někdo kdo taky nemá rád Přátele!!!! (celkově nemůžu vystát veškéré sitcomy, kde se nějaký neznámý dav v pozadí směje)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, jediný, kde mi ty hlasy ani nevadí je Mr.Bean, tam jsem na to zvyklá :D

      Vymazat
    2. Holky, souhlasím...taky tento seriál nemám ráda a a pokud tento svůj názor veřejně zmíním, pak se na mě dívají, jako bych spadla z višně...vždyť je to přece ten nejlepší seriál na světě - není :-) M.

      Vymazat
  4. Skvělý článek, nasmála jsem se dost. Děvče, ty máš talent :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Ale s tím talentem to nijak slavný nebude :D

      Vymazat
  5. jsi skvělá! :D Super článek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Prima vtipný článek, je fajn dozvědět se nějaké ty "nepodstatnosti" o tobě :) Na Vinnetouovi jsem vyrůstala taky, všechno od Foglara jsem přečetla snad třikrát (pravda, že si mě občas pletli s klukem, což mi naštěstí nezůstalo) a slepá jako myš jsem jakbysmet (díkybohu za kontaktní čočky!). Jen by mě zajímalo, není-li to tajné, jakou to hudbu tedy posloucháš? A klidně víc podobných článků ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, čočky jsou nejlepší vynález!
      Tajné to určitě není :) Mám ráda Foo Fighters, The Offspring, Blink 182, Sum 41, Guns N Roses a pod., a taky starší písničky, třeba od Beatles :)

      Vymazat
  7. Taky nemusím Přátele... A s tím Sachrem jsi o moc nepřišla, je strašně sladký

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, ale to že je sladký by mi až tak nevadilo, jako že je to přesně ten typ, co mě neláká...radši cheesecake!:D

      Vymazat
  8. Joo, piš takto častěji, skvěle jsem se pobavila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee a to jsem si říkala, jestli takovou kravinu vůbec zveřejnit! :D

      Vymazat
  9. To, že si spletu igelitku a vlastní zvíře se mi taky děje v jednom kuse :D A pak takový trapasy na veřejnosti , kdy si nechci nasadit brýle (s brýlema nejsem tak cool) a mávám na cizí lidi a říkám jim tati :D Takže velké díky Otoušovi za vynález čoček :D
    Jinak úžasný! Strašně jsem se nasmála :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo vlastní mamku jsem nepoznala ani když byla 3 metry ode mě, a několikrát jsem i nastoupila do špatné šaliny protože jsem neviděla číslo :D
      Děkuju moc!

      Vymazat
  10. Úžasnej článek! Já tvuj styl psaní a smysl pro humor prostě můžu a jen víc takových příspěvků, báječně jsem si početla a zasmála se :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste dneska ale lichotníci! Děkuju moc Andy! :)

      Vymazat
  11. Tak po dlouhé době napíšu něco málo i já! :D Je až neskutečný, jak se mi tvůj seznam shoduje s mým (nenapsaným :D ). Takže, jestli si "občas" přijdeš divná, můžu tě uklidnit, nejsi v tom sama! :D Jsi skvělá, moc jsi mi zlepšila náladu! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jakžto autorka poměrně čerstvých 50 faktů se hluboce skláním, protože přesně vím, jak je neuvěřitelně těžké vymyslet 50 volovin, aby čtenář v polovině článku neusnul (já jsem tam pro jistotu strčila jeden velmi sexy gif, haha).

    V tvém případě ale vážně usnout nejde. Zajímavé je, že k tvým faktům zaujímám velmi vyhraněné postoje - buďto zuřivě přikyvuju (většina případů) nebo bouřlivě protestuju.

    Kromě pochopitelných vlastností, jako je například skromnost, s pocitem vraha a sebevraha usedám za volant naší rodinné limuzíny (felicia, model 1998) jednou za dva měsíce a když hrůzná cesta skončí, dotyčný volant je obalený potem. A mám takový pocit, že ani ty děti mě zrovna dvakrát nemusejí, takže je to asi oboustranné. Teda hlavně můj bratr :D O stravování mi ani nemluv a co se kolektivních sportů týče, mohla bych se pod to podepsat. No je toho daleko víc, ale nechci psát veledílo, ostatně je přece ještě potřeba napsat, v čem nesouhlasím :D

    Dej mi dvě tuny rajčat a s radostí je spořádám u seriálového maratonu Přátel. Nepiju pivo jsem mohla říkat do té doby, dokud mě s ním vlastní rodiče nezačali nalévat, aby v restauracích ušetřili za dražší nápoje. Jinak si myslím, že mám úžasný hlas a oči chci ještě tmavší (mám takovou prazvláštní blátivou khaki směs).

    No, určitě tě to všechno ohromně zajímá, takže není zač. :D (Zmínila jsem, že číslo 50 k mým vlastnostem patří taky?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marky děkuju moc za komentář, musí ti být jasné, že ty dlouhé mám nejradši! :D
      A kouknu na ten tvůj seznam :)
      Teď se mi postupně vybavuje ještě milion dalších věcí, co jsem tam mohla napsat, ale bylo by to nekonečné :D

      Vymazat
  13. To je úžasné od začátku do konce!

    OdpovědětVymazat
  14. Až na lásku ke psům (já bych radši šišlala uprostřed náměstí na igelitku) ti dost rozumím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je dost možný, že i na igelitku jsem někdy šišlala, jen o tom nevím :D

      Vymazat
  15. Pobalila jsem se jako vždy :) Ale teda ty Přátele mě štvou! :D

    OdpovědětVymazat
  16. Haha, paráda! Se spoustou bodů se dokážů ztotožnit, od vysněný práce po vegetariánství s lososí výjimkou. Jmen pro psy mám vymyšlených spoustu, zatím vede Limetka, ovšem naše mikroprase bude stoprocentně Bilbo. Bůh žehnej Rowlingový a ochraňuj všechny, kteří se nachází v okolí silnice nebo přímo na ní, když jsem za volantem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přítel zase chce, aby se náš budoucí pes (prý mops, ale já prosadím buldočka!) jmenoval Kreveta :D

      Vymazat
    2. Supr, tak je potom zkřížíme a máme asijský jídlo jedna báseň!

      Vymazat
  17. já jsem dřív sitcomy taky moc nemusela, vyloženě alergická jsem na HIMYM a Teorii :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle jsou zrovna jediné, co mám ráda, hlavně teda Big Bang Theory, u toho brečím smíchy:D

      Vymazat
  18. Prý zbytečná fakta, haha. Náhodou to bylo fajné počteníčko. S mnoha věcmi jsem se ztotožnila. Někdy bohužel :D Bojím se chodit do sklepa a mám hrůzu z řízení, až mám tři roky řidíčák :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, taky ho mám už tři roky, a za volantem jsem seděla jen párkrát....a už to asi nikdy neudělám :D

      Vymazat
  19. přátelé,,,,)))))))))))bravo!!

    OdpovědětVymazat
  20. Nemám slov, perfektní! Přečetla jsem jedním dechem! :D :))*

    OdpovědětVymazat
  21. To snad neni možný :D podobný článek mám v konceptech asi 3 týdny a ty prijdes s tímhle :D tak to tam jeste hezkych par chvil pobude , protože bych opět kopírovala tvůj styl, znáš me :D :D

    Jinak clanecek bozi, hlásek mas nejroztomilejsi, ale na jednu věc jsi zapomněla..,,51. Jsem v nominaci na celosvětové utkání v klopení (tomu se ani popíjení říkat nedá) kýblu kávy v co nejkratším možném čase." :D :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahaaa děkuju kopírko:***
      a doufám, že si brzo dáme závod v popíjení kávy, nejsem si jistá, kdo z nás bude rychlejší :D

      Vymazat
    2. No to já teda taky!! :D

      Vymazat
  22. Ahoj Markétko, miluju tvé články! Ty dokážeš opravdu psát o všem a vždy to nemá chybu. Děkuji za pobavení :D Bez kontaktních čoček si nedovedu představit den :) A nejlepší: Kdyby byl losos kytka, nedělalo by mi problém být vegetariánem. :D:D Kam ty na to chodíš :D :) S přítelem vám to moc sluší (což vím z minulých fotek ;) Můžu se zeptat kde jste se potkali/seznámili? :) Jsi nejvíc moc nejlepší !! ;) Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Ivi ! :)
      Seznámili jsme se na jedné venkovní diskotéce ve Slavkově (kde mi koupil pivo a já jsem ho vypila, přesto že mi to strašně nechutná, taková oběť! :D) ale dohromady jsme se dali až o rok později :)

      Vymazat
  23. Ty jsi tak SUPERVTIPNÁ!! Stoprocentně mě dokážeš rozesmát a ne jen tak ledajace (taky asi tvé pravopisné očko zapláče..), ale prostě v jedné větě úplně položit a v další už úplně dorazit a tu třetí už brečím jako želva smíchy :)..nemůžu tě číst na veřejnosti..ale ta nedočkavost, takže odsuzovačené pohledy jsou stranou !
    Moc se ti to povedla a myslím, že málo kdo bys se dokázal tak hezky popsat, udělat si ze sebe srandu a ostatní rozesmát k pláči!
    Jsi TÁÁÁK talentovaná...jsem zvědavá, které noviny tě uloví!!
    Bea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beo děkuju moc, ale tolik chvály si ani nezasloužím! :) a mám strach, abych z toho nezpychla! :D

      Vymazat
  24. jeej, s mnohymi bodmi sa absolutne stotoznujem. ale s niektorymi aj absolutne nie. a tesi ma, ze sa ti paci slovencina :D ale aktualne ma najviac zaujal posledny bod. nechces mi napisat diplomovku? :D ja sa totiz dokazem vyjadrit an akukolvek temu, ale problem mam ten, ze vyjadrim vsetko co potrebujem zvycajne v mensom pocte stran aky je pozadovany

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli to bude fungovat i u diplomky si nejsem jistá, to mám ještě před sebou, ale doufám v to! :D

      Vymazat
  25. Až na ty psy se s tebou ve většině shoduji. :-) Vysněnou práci máme stejnou, děti nemůžu pomalu ani vidět, matika je zlo...:-)
    U každého tvého článku se směju, ale u tohohle abnormálně. :D :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Terko :) (i když ty psy ti neodpustím!!!!!!:D)

      Vymazat
  26. S kamarádkou, když si zapomeneme obě brýle nebo čočky, tak taky se pak divíme, že trefíme tam, kam jsme chtěly (občas to však trvá dvojnásobnou dobu :D) a nedejbože když musíme jet tramvají nebo busem - většinou nasedneme do jiného :D Kolektivní sporty taky nesnáším! Díkybohu za fitko, kde sice ostatní pořád čumí, ale nesejmou mě míčem :D A s tim sklepem to mam taky, zvlášť, když zrovna v televizi dávají nějaký ten horror nebo thriller a já mam jít pak přiložit do sklepa do kotle, abychom neumřeli zimou... no, občas dlouho váhám, jaká smrt by byla lepší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych netrefila nikam, zůstala bych stát uprostřed ulice :D

      Vymazat
  27. Teda, tak mě nejvíc překvapila ta pětka z matiky :D
    A prosímtě, vysvětli mi prosím, co se ti líbí na buldočcích? Já podobné typy psů fakt nemusím a prostě nechápu, že se lidem takové zmrzačené držtičky líbí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je prostě miluju, přijdou mi nejroztomilejší na světě :)

      Vymazat
  28. ouu...tím jak nemáš ráda děti sis mě získala <3 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha to mě těší, často se nesetkávám s pochopením, jak jde o děti :D

      Vymazat
    2. Víš, kdo nejvíc nesnáší děti? Učitelky! :-D

      Vymazat
  29. Super článek :D strašně ráda čtu tvé příspěvky. Mám ráda tvůj humor, vždycky mě rozesměje.

    OdpovědětVymazat
  30. Vždycky, když napíšeš, že je tvůj článek tak nějak o ničem nebo že byl "zbytečný", musím to jít přečíst, protože prostě "kecáš" :D Moc mě baví tyhle články :) Máš na takové psaní fakt dar :)

    OdpovědětVymazat
  31. mimochodem, taky jsem nesnášela děti :D Byla jsem jistá, že mí rodiče nikdy, jakože NIKDY nebudou mít vnuky a vnučky... :D :D :D Pak jsem nechtěně otěhotněla a ejhle ... :D nicméně, to neznamená, že je miluju všechny :D ty dvě svoje vždycky... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Nikki!
      A upřímně doufám, že u mě to bude stejné, jednou bych děti opravdu ráda měla, ale zatím teda biologické hodiny neslyším :D Vůbec! :D

      Vymazat
  32. Jé, tak to je boží příspěvek :D Normálně mě tohle nebaví číst, ale ty to prostě umíš podat! Fakt mě pobavil a v mnohém se s tebou ztotožňuji :)

    OdpovědětVymazat
  33. Juhuuuu tak to byl jeden tvých nejlepších článků!:D Zde je vidět, že pokud někdo umí psát, nějaké obrázky či fotky vůbec nejsou potřeba:) krásně jsem se bavila celou dobu:))) Některé věci máme hodně podobné, ale některé zase vůbec:D (nesnáším lidi, ale studuju matametiku:D) A já se už tak moc těším na další tvůj článek!!!:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Gabi :) a závidím ti, že ti matematika nedělá problém :D

      Vymazat
  34. Jsi úžasná, vážně... Vím že si to nemyslíš, ale jsi. Miluju tvůj smysl pro humor, styl psaní článků, to, jak nesnášíš hrubky, ale sama je píšeš (přesně jako já!), jak máš řidký vlasy, odstátý uši, křivý zuby a jsi slepá jak krtek (přesně jako já!) ale hlavně to, jak mi jediným článkem dokážeš zvednout náladu o 100 %. Kdybych byla kluk, tak tě sbalím a strávím s tebou zbytek svého života. Nehledě na blonďáka, který s tebou má asi plán podobný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko vážně moc děkuji, takové komentáře mě vždycky moc potěší! :)

      Vymazat
  35. Nebudu se opakovat, že se tvoje články moc dobře čtou a o tvym smyslu pro humor (tomu černému fandím! a dostávám za to stejnej sekec, jako ty) pomlčím, protože jsi prostě skromná holka a poslouchat samou chválu dokola neni zdravý. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Právě, s tou chválou opatrně, jako skromné děvče ji těžce nesu :D

      Vymazat
  36. Jméno Sushi zní báječně :D Opalování mě taky nebaví, ale být trošku opálená je hezký. Hlas máš opravdu roztomilej. No tak v 1/2 bodů jsme na tom podobně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už aby začalo svítit sluníčko a to opalování přišlo tak nějak samo:D

      Vymazat
  37. Hele když to tak čtu tak nejsi moje dvojče? :D Tak v 40 z 50ti bodů se naprosto shodujeme, jen snad ty přátele bych ti neodpustila! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ne, moje dvojče nemůže mít rádo Přátele!!! :D

      Vymazat
    2. presne to isté som si povedala, my sa snad zhodujeme v 46 bodoch :-O.. a teraz mi povedz - nemyslíš si tiež o sebe, že si iná? :D

      Vymazat
  38. Super příspěvek :-) Když pominu ty děti a matiku (obě miluju), tak toho máme celkem dost společného :-D

    OdpovědětVymazat
  39. Skvěle jsi mě pobavila, díky!:P

    OdpovědětVymazat
  40. Naprosto skvělý článek.Celou dobu jsem se moc bavila :D Máme toho hodně společného :)

    OdpovědětVymazat
  41. Úžasný článek, dost jsem se pobavila :D Ve většině bodech se shodujeme (ale koukám, že to většina z nás :D). Sushi, to je opravdu velmi originální jméno pro psa :D I když na francouzského buldočka by se víc hodilo Palmier nebo Brioška (i když to bys ho trošku potrestala :D).

    OdpovědětVymazat
  42. To jsem se zas jednou královský pobavila, tvůj smysl pro humor mi vyloženě sedí :D Ve většině věcí jsem se taky poznala, snad jen kromě Přátel, jak někoho nemůžou bavit?!!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší Annie! :)
      A musím říct, že jsem přemýšlela jestli to o těch Přátelích vůbec přiznat :DD

      Vymazat
  43. Haha, asi sa ani moc nepodobáme (ale těší mně, že se ti líbí múj rodný jazyk nebo jak se to píše), možno trochu (Priatelov nenávidím! :D aj nerozhodná som! .. ale matiku milujem, dejepis neznášam )... A článok ma pobavil, píšeš vtipne, a tak aj totálne pre nás nezaujímavé veci sú správou dňa :D... btw dnes sa mi snívalo o tebe a tvojom "mužovi" (asi neni tvoj muž, či? :)) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to mě moc těší! :)
      Můj muž to není, jen to tak občas říkám, ale svatba zatím nepřichází v úvahu :D

      Vymazat
  44. Hehehe, taky nesnáším přátele a pár bodů mám s Tebou také společných:) Jako učitelka dějepisu moc ráda slyším, že tě předmět tak bavil:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...oprava: Tě předmět, tak bavil:)

      Vymazat
    2. Dějepis je nejlepší! :))
      A myslím že oprava ani není třeba, přeci jen tohle není žádný oficiální dopis a já nejsem žádná vážená osoba, takže klidně s malým :D

      Vymazat
  45. taky zbožňuješ francouzský buldočky, to je super! :) já mám fenečku a je béžovo-bílá, roztomilá! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Super článek :) pokud nevadí, tak si ho také půjčím na blog :))

    OdpovědětVymazat
  47. vypadá to, že jsem našla virtuálně spřízněnou duši !! :D

    OdpovědětVymazat
  48. Asi nejzábavnější článek s padesáti fakty, co jsem kdy četla nebo viděla na youtube u vlogerek! :) Máme toho mnoho společného. Hlavně mě potěšilo, že nemáš ráda filmy typu Prcičky, hned si připadám méně divně, že jsem to ještě ani neviděla a u "vtipů" na Evropě 2 se mi chce spíš brečet, než se smát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi moc děkuju a mám velkou radost, že nejsem jediná! :) :D

      Vymazat
  49. Skvělý článek :)) rozhodně se ve spoustu bodech vidím! :D a nejvíc v bodě 50! (tom prvním). Ráda se sem vracím a pravidelně tě sleduji i na Instagramu, díky za zlepšení nálady ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristy děkuju moc! (a instagram teď zase až nějak moc spamuju :D)

      Vymazat
  50. Haha to si super článok napísala, som sa pobavila aj našla v niektorých faktoch. A že sa ti slovečina páči jééj <3

    OdpovědětVymazat
  51. Včera jsem si říkala, že bych ti mohla navrhnout ať tenhle článek napíšeš, ráno otevřu noťas a hele! :D
    Máme toho hodně společného, psy absolutně miluju (máme dva), děcka, pivo a matiku nesnáším...
    Jen u těch Přátel jsem se zarazila a četlo to dvakrát, je to jeden z nejlepších seriálů! :D A rajčata miluju a čokoládový buchty taky :D
    S tím sklepem to máme podobně, já jsem se navíc jako malá ještě bála záchoda, myslela jsem si že z něho vyleze mumie a taky Samary :D (a za všechno můžou filmy!)
    Měj se hezky, dej si Pálavu :D a fakt číslo 50 dělej co nejčastěji a nikdy s tím nekonči :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo na záchod (na chatě) jsem se vždycky taky bála, a možná bych se bála doteď, je to na takové dlouhé chodbě, kde by se mohlo schovávat mnoho příšer! :D
      A děkuju moc! (a asi poslechnu :D)

      Vymazat
  52. 4 a 5 mi úplně mluví z duše! Taky beru auto jako zbraň hromadného ničení a když jedu 20 km/h tak mám pocit, že všichni umřeme :D

    OdpovědětVymazat
  53. Ježíš Markét, nikdy jsem se nezasmála v takových článcích a u tebe jsem si málem učůrla :D


    Super, moc se ti to povedlo :D

    OdpovědětVymazat
  54. Fuj, děják jsem nesnášela!!! :-D I když dneska už vím, že je to učitelkou, protože jeden jediný rok jsme měli skvělou mladou učitelku (po roce odešla na MD) a v tom roce jsme snad celá třída měli z dějáku 1. :-)

    Překvapilo mě, že toužíš po francouzském buldočkovi. Já jsem si říkala (když nám umřela westička), že nikdy už žádného pejska nechci, ta bolest byla opravdu moc velká. Pak asi po roce jsem si říkala, že si asi další westičku někdy pořídím a teď momentálně je u nás jako TOP boxer(ka), tak uvidím... :-)

    Markétko,
    jako vždycky článek perfektní, pobavil mě a tak jsem si udělala soupis shod a protikladů:
    SHODY: 20, 23, 33, 39, 41, 46 (akorát mně je o 20 víc! a pořád se tam bojím), 47 a absolutní PROTIKLADY: 9, 40, 42, 45.

    Směju se ještě teď, tak hezký zbytek neděle... ;-)

    OdpovědětVymazat
  55. z orlanda blooma budu mit zachvat smichu jeste tyden :D
    mimochodem dekuji za odhaleni terina receptu na cuketove kari, dneska jsem jej varila uz potreti. A babicka ti dekuje za vsechny recepty na loupacky, croissanky, chlebicky a vsechno pecivo proste, ma to vsechno vytistene a porad neco podle tebe pece :D jen na recept, presneji receno na tvuj popis postupu receptu na vinne cukrovi se moc netvarila :D
    tak, jen jsem ti to chtela rict, at vis, ze mas ctenare i mezi generaci 60+

    OdpovědětVymazat
  56. armáda, buldočků, kdo by to čekal :-D nějaký ten faktíček o tobě nikdy nezaškodí, tvoje fanynky (včetně mě) nadšeně jásají a čtou natřikrát (namísto správního práva - Terezoooo!). Jsi prostě vtipka všech vtipek... Sice jsem tě litovala, že jsi měla dětství bez Divokýho anděla, ale s Mirek Dušín mohl konkurovat Natalii Oreiro. A ještě k tomu přikusovat lalok... Mimochodem ještě že teď sklep už nemáme, rozhodně bych nevěděla, jak vypadá. Naopak zase nelezu na půdu, tam by mě totiž taky rozhodně někdo zabil. Jako malá, když mě babička poslala do sklepa pro kompot, tak jsem pro něj vyrazila s kosou v ruce - prostě geniální holčička už od malička :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joooo a ty a drbna, cože? to se mi teda vůbec nezdá - to je jen komentování okolního dění!!!!! :-D :-D :-D

      Vymazat
  57. Super! :D A taky se mi nelíbí Přátelé, asi jsem taky divná...:D

    OdpovědětVymazat
  58. Markétko! Jako bych četla o někom, kdo mi je strašně podobný! Už vím, proč tak strašně ráda čtu tvůj skvělý a úžasný blog! :)))
    Eliška :))

    OdpovědětVymazat
  59. Bavíš mě, respektive baví mě tvé články! (a to s těma tvýma hnědýma očima, Orlandem a tím sexy mě opravdu rozesmálo. :D) Napsat 50 věcí o sobě tak, aby to člověk hltal až do konce je umění! A umění psát já opravdu obdivuji, protože mé slohy v češtině nebyli příliš slavné.. :D Moc bych ti přála dostat se někam do časopisu/novin, protože si myslím, že tvé články by měli úspěch. Doufám, že se neurazíš, když ti řeknu, že mi připomínáš styl Lenky Tréglové z Ony Dnes - ta mě totiž taky vždy pobaví ve svém úvodníku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a vidíš, mám tam hned několik pravopisných chyb, když teď na to tak koukám! :D

      Vymazat
  60. :D to je super článek! V polovině věcí jsem se doslova našla! :D A to s těmi citoslovci v Paříži! :D :D

    OdpovědětVymazat
  61. Ty mě vždycky něčím dostaneš do kolen! :D
    Fakt supr článek, vkusně a vtipně napsaný jako vždycky. :*
    Slovenštinu mám také moc ráda. :)) A Slováky ještě víc. :D

    OdpovědětVymazat
  62. Já tenhle tag nemám moc ráda, protože je dlouhý a často nudný. U tebe jsem si ho ale zamilovala a musela jsem si ho přečíst dvakrát ...PECKA! A jen tak mezi námi, taky se bojím chodit do sklepa :-D

    OdpovědětVymazat
  63. Tak, ak je tento článok "o ničom" potom sú také najlepšie. :D ( Nie, žartujem, všetky tvoje sú najlepšie! :D) Mala som dosť blbú náladu, a si jediný človek čo mi ju dnes dokázal vylepšiť :D Ani neviem, na čom som sa zasmiala najviac.. "Neexitovalo, že bych neuměla namalovat kudy postupovala vojska! :D" :D :D :D Milujem ten tvoj humor :D

    OdpovědětVymazat
  64. Mám rada podobné zoznamy - sama som jeden na svoj blog napísala (na ten o knihách) v rámci predstavenia seba samej. Samozrejme - musí to byť podané tak trochu inak, niektorí ľudia si podobné veci predstavujú v štýle: Mám hnedé oči, hnedé vlasy, rada behám, nemám rada školu a bla bla bla. Nejaký ten cit, aby to bolo trochu záživné a vtipné treba mať. A tebe to jednoznačne vyšlo. A som rada, že náš jazyk sa ti páči ;) To vždy poteší :) Mňa trochu otravuje, že nemáme takú obšírnu slovnú zásobu, ako je to pri češtine - milujem češtinu :)

    OdpovědětVymazat
  65. ty jsi boží :D F.

    OdpovědětVymazat
  66. Hihi, jsem ráda, že o tobě vím zase o něco víc. :) A je fajn zjistit, že máme hodně společného. :)

    OdpovědětVymazat
  67. Moc pěkné a vtipné! ;-) a vůbec ne sebestředné, spíše skromné a stydlivé :-D bára.kára

    OdpovědětVymazat
  68. Je mi 25 a bojím se chodit do sklepa! :D

    OdpovědětVymazat
  69. :D ty jsi super. Spoustu věcí bych si mohla v klidu napsat i k sobě. (miluju Harryho :D) jsem slepá jako patrona, miluju slovenštinu, nekámoším s matikou, tuším taky tak od třetí třídy :D Jo a hlavně ten pořádek..taky ho mám hrozně ráda, nesnáším bordel, ale jde mi tak ten pořádek udržovat :D

    OdpovědětVymazat
  70. Tohle je rozhodně nejvtipnější padesátka, kterou jsem četla :-)

    OdpovědětVymazat
  71. Vtipnej článek, moc se povedl, rozhodně víc podobných! Haha, to s tím lososem! Já nevím proč, vždycky jsem si myslela, že seš hnědovláska! :D A Harry Potter - co dodat! :)

    OdpovědětVymazat
  72. Klid, taky Friends nemůžu ani vidět. :D

    OdpovědětVymazat
  73. Jsme si strašně podobný :) Tvoje věrná čtenářka Káča

    OdpovědětVymazat
  74. výborný! :) zkoušelas Přátele v angličtině? já jsem je viděla několikrát v televizi s dabingem a nechápala jsem, jak na to někdo může koukat. pak jsem se k tomu dostala v angličtině a od té doby jsem viděla každej díl aspoň desetkrát. nesrovnatelný. nejlepší seriál :)

    OdpovědětVymazat
  75. To snad ani není možný na kolik jsme si podobný! Tak 3/4 bych totiž mohla napsat taky! :D

    OdpovědětVymazat
  76. jee já tě miluju! konečně někdo, kdo stejně nesnáší děti a ostatní na něj zle koukaj, když má nějaký fekální vtípky :D

    OdpovědětVymazat
  77. 24. to si zabila :D bavis me Markét! :)

    OdpovědětVymazat
  78. Super!!! Občas sem zavítám si počíst nějaký pěkný článek, ale teď budu navštěvovat rozhodně častěji :)) V hodně bodech se vidím ale nejlepší body 6 a 7. Francouzské buldočky miluji. Pořídit si vlastního plánuji co nejdřív :) Jenom to jméno Já ještě nemám :))

    OdpovědětVymazat
  79. Zaujímavý článok. Príjemné čítanie :)
    V čom sa zhodneme? 2, 5, 6 (ale len nášho, ostatných mám rada, len nášho zbožňujem), 11 (často), 21, 22, 27 (len ten nos), 28 (len na jedno oko), 31, 33 (občas), 38, 45, 49 (trochu), 50 (prečiarknutá a často si to aj hovorím :D), 50 (ja zase veľa strán o všetkom, brkám z jednej témy do druhej).

    OdpovědětVymazat
  80. je dobře, že ty máš zrovna blog ;)

    OdpovědětVymazat
  81. Čtu tvůj blog pravidelně a komentuji jen výjimečně, ale dneska si to nemůžu odpustit :-D Máme toho hodně společného, nejvíc mě pobavil ten sklep, je mi dvacet a taky se tam pořád bojím chodit. :-D a francouzského buldočka si taky jednou koupím a bude se jmenovat Puškin.:))

    OdpovědětVymazat
  82. Píšeš že nemáš ráda děti.. takže je ani neplánuješ někdy v budoucnu mít? Třeba až ti bude 30?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plánuju, děti bych jednou ráda měla a doufám, že v sobě časem nějaké mateřské pudy pocítím :D
      Ale ve 30 ne, až později, třeba 35...

      Vymazat
  83. Jedno je jisté, Orlando je sakra sexy! ;D

    OdpovědětVymazat
  84. Jsi mi čím dál sympatičtější :) Pod většinu bodů bych se mohla podepsat. Akorát se nebojím do sklepa. Tedy do toho vinného.. tam jsem jako doma :)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  85. EPESNÍ, BOŽSKÉ! Pobrečela jsem si smichy tak upřímně, jak už dlouho ne (hlavně u záměny psa a igelitky :D :D ) přidávám se pod dav dam, které jsou na silnici nebezpečné nejen sobě i v sebebezpečnějším autě, slepá jsem taky a s gramatikou to mám úplně stejně! Prostě skvělý článek!! :) díky za něj!

    OdpovědětVymazat
  86. Články tohoto typu mě prostě víc a víc nakopávají k návratu do blogového světa! Komunikace mezi čtenářem a bloggerem, to je přesně to, co mi chybí :)

    OdpovědětVymazat
  87. Tak dobře, musím to napsat. Je možné, že mě naklonovali a vzešla si z toho ty? :-D Až teda na Přátele, ty sleduju pořád dokola. Ale jinak jsi skoro ve všem stejná :-D Z Londýna jsem si dovezla první tričko mopse, na nástěnce mám tři fotky francouzského buldočka, protože toho si prostě s přítelem koupíme! Jím zdravě, pokouším se běhat a cvičit.. Miluju cestování, Vídeň a celkově Rakousko.. A bydlím v Brně! :-D (pro mě ze Zlína taky velkoměsto!)

    OdpovědětVymazat