neděle 15. února 2015

Materiální radosti

Je neděle, a v neděli se nic nedělá.
Ale psaní blogových článků do nicnedělání krásně spadá.
A dneska to nebude ani o cvičení, ani o jídle, ani o kavárenském povalování, ani o cestování (o tom to bude ale přesně za měsíc, juhuuu!), ale o radostech zcela materiálních. Protože i to je někdy víc než potřeba.
A pamatujete si můj wishlist z minulého měsíce? Tak z té materiální části si můžu hned pár položek odškrtnout. A samou radostí zatančit oslavný taneček.
Doslova, však pár jsou dva.
První položkou je tenhle krásný batůžek z e-shopu snowbitch.cz, který se specializuje hlavně na módu ve skate a street stylu.
Svou skejťáckou éru mám už nějaký ten pátek za sebou - začala tím, že jsem si od kamaráda koupila starej odřenej skateboard, v New Yorkeru pánský a o 10 čísel větší kalhoty, u rodičů si skoro s pláčem vyprosila boyt Etnies, na hlavu nasadila kšiltovku s placatým kšiltem, která mi TAK STRAŠNĚ neslušela.....a skončilo to tím, že jsem si při svých pokusech o něco-jako-triky na skateboardu tak dodřela kolena, že jsem se zařekla, že skejťačka už teda rozhodně nebudu!
Ale i přesto bych si na snowbitch.cz vybrala i teď - třeba leopardí nebo květované Vanskyklasické Converskytričko na cvičení nebo nějaký kulich do mrazů.
Ale nejvíc mě stejně zaujaly batohy značky MI-PAC, které mají tolik krásných barev a vzorů, že bych jich s radostí uvítala doma třeba deset! Což je u někoho, kdo choval od malička k batohům skoro nenávist docela zvláštní.
Protože batohy mě provázely skoro celé dětství - babička tomu říkala ruksak nebo ruksáček a na výlety jsem pokaždé vyfasovala takovou neforemnou hrůzu, za kterou by se nemuseli stydět ani soudruzi v nejhlubším socialismu, tedy za doby, ze které to pocházelo. Do toho jsem dostala plastovou lahev naplněnou vodou se sirupem, dvě housky s uherákem, jednu tatranku, a šlo se.
Stejně tak na táborech, jen s tím rozdílem, že tam se nosily rohlíky s paštikou a trojúhelníček tavenýho sýra.
A když jsem dospěla do věku, kdy jsem mohla batohy vyměnit za tašky a kabelky, byla jsem neskutečně ráda, že ruksáčky už nosit nemusím, a v posledních 7 letech by mě asi ani nenapadlo něco takového dobrovolně dát na záda a jít s tím mezi lidi.
Ale až teď, když se v obchodech začaly objevovat batohy, které se ani trochu nepodobaly tomu, v čem jsem nosila rohlíky s paštikou, jsem začala trochu měnit názor a přicházet jim na chuť. A jak jsem uviděla tyhle, zamilovala jsem se úplně, a nemůžu se dočkat, až na jaře občas trošku ulevím zádům od tahání těžkých tašek přes jedno rameno, a navíc to můžu klidně nosit i k sukni, šatům ne k večerní róbě, spolu s květovanou čelenkou.
V poslední době je ze mě taková černá vdova můra, a moje nejoblíbenější kousky, které tahám ze skříně skoro každé ráno jsou právě černé. Nejlepší a nejměkčí hladící svetr jsem našla pod Vánočním stromečkem, a překvapivě je z Terranovy, a skvělou mikinu mám z HMka, a oboje nosím nejradši s pořádným výrazným a kýčovitými náhrdelníky, pro které mám slabost.
A přítel mi pokaždé říká, že jsem jak princezna Bosana ze Třech veteránů.....tak doufám, že opravdu jen kvůli těm drahokamům na krku a ne kvůli nosu!
A vedle kýčovitého náhrdelníku z HM mám končně i diář ze Zootu, na který jsem si mazaně (nebo spíš lakomě?) počkala až do konce ledna, kdy ho zlevnili na půlku :D
Tentokrát jsem chtěla úplně jednoduchý, bez nějakých obrázků a vzorů, a tak padla volba na tenhle. Jen si k tomu chci ještě z e-bay objednat plno různých lepítek a zdobítek za pár korun.
A ani tentokrát nesmí chybět něco ze sekáče! Svetr, který byl úplně nový a původně z FF jsem si vyhlídla už asi před půl rokem, ale abych dávala za něco ze sekáče 250 korun? Ani náhodou!
Po nějaké době ho zlevnili na půlku, ale ani to se mi nelíbilo.....ale jakmile tam padla cedulka 60, skočila jsem po něm! (a paní prodavačka musela být ráda, že už ode mě bude mít klid:D)
A košile/halenka s pudlama? Tu jsem tam taky nemohla nechat. I když vlastně zelenou nijak nemiluju, pudly ráda nemám, a stále jsem se nerozhodla, jestli je prostě děsná, nebo naprosto skvělá.
Ano ano, je mi 23 a tohle je má koupací výbava.
Špunt s mopsem, princeznovský sprchový gel s korunkou a růžová koule od Téry která původně vypadala jako cupcake (ta koule, ne Téra!). A tělové spreje od Victoria´s secret mám nejradši, obzvlášť ten zelený. Je to opět další Vánoční dárek, který byl i na mém dopisu pro Ježíška. Největší zálusk jsem si dělala na vůni kokosu, ale mamka říkala, že takovej hnus prostě koupit nedokázala, a musela sáhnout po něčem, co se jí hnusilo míň :D
A aby té infantilnosti nebylo málo....miluju ponožky, ponožky s obrázkama, a ty mopsí ještě víc!
Tyhle všechny jsou opět od Téry, protože ví, jak úchylná na to jsem.
Jako malá jsem nesnášela měkké dárky. Když se pod stromečkem něco takového objevilo, v duchu jsem si říkala "prosím nee, ať to zase nejsou ponožky nebo punčochy!"
Teď si vždycky říkám "prosím prosím, ať to jsou ponožky!"
Jen bych si měla dávat větší pozor na to, abych nezapomínala do sportovní tašky dávat i náhradni ponožky na sport, nízké a jednobarevné, protože koukající mops z tenisek asi není zrovna to, co by ze mě dělalo drsnou crossfiťačku.
A ještě lepší bylo, když jsme zrovna na crossfitu nacvičovali něco s kettelbellem, ale napřed jsme si místo kettelbellu měli vzít jen botu, kdyby nám to náhodou spadlo na hlavu. A jedno velké "doprdele" mi projelo hlavou okamžitě, co jsem si uvědomila, že po vyzutí se na každé noze objeví mops.
A když už jsem (zase!) u toho crossfitu, konečně je tady i druhá položka z mého wishlistu. Crossfitové podkolenky od Reeboku!
Slíbila jsem si, že si svůj první crossfitový kousek koupím, až to bude zasloužený, až budu šikovná. Tím jsem myslela třeba kliky ve stojce nebo crossfitový shyby bez gumy jako dopomoc.
No, úspěch pro mě je, že se do té stojky vůbec sama dostanu, a že tam udělám místo kliků klíčky. A shyby už dělám s tou nejtenčí gumou, takže snad brzo...........no, prostě jsem uznala, že už se to jako zlepšení po měsíc brát dá, a odměnila se. I kdyby jen za snahu.
A u sportu ještě zůstaneme. T
Ty nejlepší tílka z funkčního materiálu jsou z Decathlonu, krásně drží, nevytahávají se, jsou příjemná, a cena 120 korun je opravdu směšná. Mám je ve třech barvách, ale v plánu je pořídit si je ve všech barvách světa!
Nejlepší Adidas legíny od nejlepšího Ježíška (ve kterých mám nohy jako vepřík, ale za to Ježíšek nemůže:D) a krásně barevné gumičky z HM, bez kterých už cvičit nechodím.
Balení po 3 pořídíte za stovku, z vnitřní strany jsou pogumované, aby neklouzaly, a je prostě super, když se vám na čelo nelepí upocené prameny vlasů a nebo se vám necpou přímo do pusy.
Bohužel ale nevydrží moc dlouho, krásně mi držely asi týden, ale potom se to vytahalo, a v polovině tréninku to musím z hlavy vztekle odhodit do kouta. Takže pro příště dám asi šanci spíš dražším od Under Armour.
A poslední radost, tričko s nápisem, co ke mně sedne jako prdel na hrnec, mám z ilovetricko.cz, a je to momentálně můj nejoblíbenější spací úbor.
I když nápis I <3 peanut butter by taky nebyl úplně na škodu!

30 komentářů:

  1. koukám že dnes všechny "nakupujeme" :D nejvíc se mi líbí .. hm .. všechno :D a teda ty čelenky z HMka si nemůžu vynachválit :D (nejdřív jsem je koupila Blance - i když jsem přemýšlela, že si je nechám nejdřív :DD - a včera jsem neodolala a koupila si je taky, i když v jiných barvách, a jsou suprový !!)
    a já zas od ježíška dostala adidasový legíny, co ty už jsi měla (takové ty nahoře černé a dolů je to čím dál tím víc růžové) a jelikož jsou Ska, taky jsem v nich jako vepřík :D (nebo teda spíš jen já, to slovo taky tam zařazuje i tebe, což rozhodně neni pravda ^^)

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherne kousky :) Decathlon tricka mam snad vsechna krom fialove s zelene :D ponozky jsou luxusniii, jde videt!ze mas radost z cehokoli, hlavne at je na tom mopsik :D
    Kdybych mela cekat az udelam shyb bez gumy,tk mozna driv porodim deti :D taky jedu jedine s ni a teprve ve ctvrtek jsem se naucila prekonat strach a skocit do stojky sama :D strach je svina :D ...
    Spreje od VS mela jedna pani v satne ve fitku, boze to byla slast!!!hned jsem musela vedet co to tolik voni a uz mam aspon tip,co si casem poridim :D

    OdpovědětVymazat
  3. To tričko je absolutně boží, už jsem se na web dívala a padlo mi do oka víc věcí než tričko no.. :D Ty gumičky jsem nedávno v HM viděla, ale koukala na ně skepticky a nechala je ležet :D A taky mám slabost pro obrázkové ponožky.. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten batůžek :O Je dokonalý, přesně po takovém nějakém jsem vždycky prahla (a pořád mi ho nikdo nekoupil:D), je náádherný! A úžasné jsou ty ponožtičky, no samozřejmě buldoček! ^^ Také jsem měla už ten princeznovský (ne sprcháč) šampon a kromě toho, že jsem si s ním vůůůbec nepřipadala dětsky^^ jsem k němu neustále čuchala, jak hezky voněl:D

    OdpovědětVymazat
  5. Jůůů supiš batůžek ideální na výlet. Za cupcakovou koulí Térou :-D Sbalit pár mopsích ponožek a vyrazit...

    OdpovědětVymazat
  6. Ty vepříku, ty dostaneš přes frňák! :-D Podle fotek na FB jsi v nich jak žížala, takže nepleť si pojmy (s dojmy) :-D
    A závidím rukavičky od Niku. Já už mám asi troje (trošku úchylka), ale ty od Niku chci taky :-D a s těma čelenkama jsi mě milá zlatá vůbec nepotěšila...úplně jsem se pro ně nadchla a teď jsem akorát zklamaná, že zas budu muset hledat jinou (dražší,vrrr) variantu.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné pěkné. Já batohy nosím na výlety, ale jinak jsem jim dala vale. Co se týče Decathlonu, tak to je geniální výmysl, mám od nich legíny a tričko a už pomalu necvičím v ničem jiném ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  8. Naprosto super radosti :* s těma ponožkama jsi mě pobavila :D mě na cvičneí stačilo, když hned na začátku řekla"Piloxing se cvičí bez bot" a já frajerka na každém palci díru ... A odkud máš tu lahev na cvičení? :)

    OdpovědětVymazat
  9. ááchjo, a já mám ten diář za 500 :D no ale nemít ho tak jsem v lednu úplně ztracená.. o decathlonu jsem doteď neslyšela, ae jak tu na to ted koukám, tak si asi budu muset něco objednat!

    OdpovědětVymazat
  10. ten batužek je krásnej a ty ostatní věci takyy :)) a mám chuť na tu snídani ♥

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Moc krásné věci, ten baťůžek je perfektní, stejně jako mopsí ponožky, princeznovský sprcháč a tělové spreje VS :)

    New in: January 2015

    OdpovědětVymazat
  12. Ten špunt s mopsem :D To snad ne :D A na mě Ježíšek s ponožkama letos zapomněl, tak jsem byla pekně naštvaná:-(

    OdpovědětVymazat
  13. ten diář jsem chtěla taky, růžový, ale ten byl ve slevách pryč jako první :D

    OdpovědětVymazat
  14. Špunt s mopsickem bych chtěla taky....ale počkat, my vlastně nemáme vanu :D tak nic... Ale mopsí ponožky mam taky ;)

    OdpovědětVymazat
  15. To je radostí! :) A všechny moc hezké. Ani nevím co vychválit dřív! :D

    OdpovědětVymazat
  16. Super článek :)) já mám zase nový ponožky s koučičkou Pusheen, takže neboj, nejseš sama! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  17. Parádní, takový radostný článek. Nevím, proč, cítím z něj jaro :D
    Batůžek je moc pěkný, taky mě s batohy svírají spíš nepříjemné vzpomínky z dětství na rohlík s paštikou :D Ale je pravda, že poslední dobou se tak nějak vrací do módy a v obchodech se objevují opravdu pěkné kousky!
    Cvičící tílka jen za 120?? :O Tak to je opravdu luxus, asi si budu muset pro nějaké zaběhnout.
    Jinak ponožky a všechny ty "dětské" věcičky jsou strašně ťuťu! :3 Nejkrásnější, roztomilé, prostě není nad nakupování dětských věcí :D

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Takový šik batůžek bych se nechala také líbit. :-)
    Mopsíkové ponožky jsou ťuťuuuuu. <3 A naopak ty crossfiťácké jsou cooooool! ;-)
    Nějaké čelenky na cvičení už také potřebuju jako sůl. Koupila jsem si takové ty obyčejné (ne vyloženě na cvičení) do vlasů, ale jsou na prd, hned mi to sjede. :D Po těch Under Armour už jsem také pokukovala. :P
    Sportovní tílka vypadají bezvadně, škoda, že u nás ve Zlíně není Decathlon. :/

    OdpovědětVymazat
  19. Tak jako ty mopsí ponožky na crossfitu mě uplně oddělaly :DDD ty seš fakt boží, online i naživo :)))

    OdpovědětVymazat
  20. Jeeee to je radosti :) zavidim Ti vsechno, ale hlavne ty ponozky a podkolenky a rukavicky a tricko :D a celenky UA mas ve vanocnim balicku, ktery Ti predam asi az v lete :( :D

    OdpovědětVymazat
  21. Ponožky skvělé ... já zbožňuju svoje s pandičkama :D Prosím nebyl by odkaz na ten diář? :) Děkuju

    OdpovědětVymazat
  22. Tričko je fakt super, taky je pro mě snídaně nejlepší jídlo dne (možná pro to, že je nejsladší) =D ... a ten svetr mám v bílém z takka a mám ho furt špinavej :/ .... jinak čelenky nemůžu nosit, protože se mi furt na hlavě posouvají až vystřelí jak z praku.

    OdpovědětVymazat
  23. Nejvíc mě zaujal ten batoh - to já zas na batohy jsem odjakživa, protože miluju turistiku a na takový velký nákup nebo o knihovny se taky hodí víc, než taška :-D
    A to poslední tričko je taky moc super :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Aaaaa ty mopsí ponožky <33 odkuuuud?nezpetáš se? :D

    OdpovědětVymazat
  25. Špunt s mopsem a ty ponožky :D super. Batoh je moc pěknej a svetr a mikina se mi líbí taky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  26. Ježiš, to je blbinek :D Ale když ti to dělá radost :)

    OdpovědětVymazat
  27. A občas je potřeba být těžký materialista a sakra si to užít! :D Ty mopsí ponožky mě dostaly, můj nejlepší úlovek jsou fusekle s Totally Spies, ty mám ráda doteď :D
    Jinak jsi mě navnadila na ty batůžky, mají tedy opravdu výběr naprosto krásných kousků. Už dlouho o batohu přemýšlím, protože mě často z tašky přes rameno bolí záda. Zároveň jsem ale náročná a musí být krásný, že ano :D :D Abych ho právě mohla nosit i k šatům)

    OdpovědětVymazat
  28. Jdi jediná komu komentuju články, ale musím :D petka se sirupem a housky s uherákem mě totálně dostaly :D a na táboře trojúhelník sýra.. Jojo.

    OdpovědětVymazat