středa 10. dubna 2013

Co si koupit ve zdravé výživě?

Krásný den!
Dnešní článek bude o tom, co nejčastěji nakupuji v prodejnách zdravé výživy, protože poslední dobou jsem tam neustále. Vesměs to ale nebude nic nového, většina věcí už se na blogu objevila (některé až moc často..:D), ale třeba to pro někoho i tak bude menší inspirace.
Prodejnu zdravé výživy máme kousíček od domu už opravdu dlouho, ale ještě před pár lety by mě nikdy nenapadlo, že tam někdy dobrovolně půjdu. Představovala jsem si, že tam nakupují jen "přírodní typy" s batikovanýma tričkama, lněnýma kalhotama, pohorkama a nemytýma vlasama....ale to byl omyl, chodí tam i blondýny s podpatkama a růžovou rtěnkou! :D (a velice rády!)
Jednou z věcí, pro kterou si chodím pravidelně a na blogu jsem se o tom už několikrát zmiňovala jsou tyto celozrnné sušenky, které se prodávají v několika variantách. Víc sympatické by mi sice byly bez toho nejmenovaného pána na obalu (přijde mi to divný, já bych teda nikdy na obalu od sušenek být nechtěla :D ), ale i tak jsem si je zamilovala. V balení je jich 6 a jsou jednotlivě balené, což má dvě výhody - zaprvé, nesníte je všechny. A zadruhé, hodí se na cesty i ke svačině do školy a práce, stačí jednu sušenku hodit do kabelky a k tomu třeba jogurt nebo banán.
Stojí kolem 26 korun a kromě zdravých výživ je mají i v Globusu.
Další z potravin, které se vyplatí kupovat ve zdravé výživě je celozrnný kuskus nebo bulgur. Bulgur si tak často nekupuji, ale kuskus je miláček který nikdy nesmí chybět! :D A ve zdravých výživách bývá obecně levnější než v supermarketech nebo drogerii DM, kde mají také zdravé, ale dražší, potraviny.
Kuskus si kupuju za cenu kolem 30-35 korun, a to ho například v Bille mají za 50, a ještě k tomu ani ne celozrnný.
Aaaaa a máme tu naše stálice, instantní kašičky Nomina. Instantní hned neznamená, že to musí být plné chemie a cukrů, právě naopak, v těchto žádné zbytečnosti nejsou, nadšeně jsem o nich psala už několikrát :D Moje nejoblíbenější je vícezrnná, a nejméně mi chutnala rýžová.
Stojí tuším kolem 35 korun a vyjde to cca na 7 snídaní. ( teda mně, ale já jsem jedlík :D )
Kdo na tomhle blogu četl víc jak dva články, nejspíš už se s cizrnovými lívanečky setkal. Mluvím o nich pořád, a vždycky nadšeně! :D Měla jsem slanou i sladkou variantu, ale sladká je bezkonkurenčně lepší. (co jsem asi zrovna měla k obědu?:D ). Stačí rozmíchat s mlékem, nebo napůl s mlékem a vodou, jako to dělám já, a ani není potřeba přidávat vejce...a potom už jen opékat na pánvičce. Nejradši je mám s bílým jogurtem a banánem, dokonalý oběd nebo snídaně!:)
Další z potravin, pro které si chodím jsou celozrnné mouky,těch mám opravdu velkou spotřebu. Pokaždé beru jinou, ale nejradši mám klasickou pšeničnou celozrnnou, a nejméně bych doporučila žitnou, ta se nehodí na všechno.
Mouky kupuji za cenu kolem 25-35 korun, záleží na druhu. Nejdražší bývá špaldová, a také všechny s nálepkou bio. Občas mouky ale kupuji i v Bille nebo Albertu, když jsou v akci (klasická duchna no..:D)
Novým obyvatelem naší kuchyně je pan Karob. Menší balíček stál kolem 20 korun a hodně se podobá kakau, pro mně je to ale zajímavé zpestření, protože je to zase něco nového. Dávám si ho občas do snídaňové kaše.
A čím si ty kaše sladím? Právě těmito sirupy, datlovým a nebo z agáve. Sirup z agáve mám ale radši, jeho chuť není tolik výrazná a je tekutější. Stojí od 60 do 80 korun, záleží na prodejně a tom, jestli je zrovna ve slevě. Datlový je levnější, ten stojí běžně pod 50 korun. A jejich využití je široké, můžete je dávat do kaší, jogurtů, ale i třeba na palačinky nebo do domácích buchet a koláčů :)
Chia semínka. Ta jsou sice trošku dražší, 100 gramů stojí kolem 50 korun, ale vydrží opravdu dlouho, stačí jich maličká lžička protože několikanásobně zvětší svůj objem. Nejradši je mám v kaši, kterou si připravím večer a dám do ledničky, semínka v ní krásně nabobtnají. A nebo taky do jogurtu, kam si je dám tak hodinku předem. O tom, jak jsou semínka "zázračná" už jsem psala :)
V poslední době jsem si taky moc oblíbila uzeného šmakouna (ale název je teda hroznej :D ). Je to "sýr" z vaječných bílků. Toho bez příchutě jsem neměla, ale asi by mě tolik nezaujal, myslím že je úplně bez chuti. A navíc já mám ráda všechno, co je uzené! :D ( vyuďte čokoládu a já budu nadšená! :D ) Jím ho jen tak, nakrájeného k zelenině, ale jinak se dá použít kdekoliv, kde maso nebo tofu - do kuskusu, k těstovinám...
A ideální je klidně i jako druhá večeře, obsahuje minimum kalorií - v jedné porci pouhých 50, ale naopak dost bílkovin - celých 10 gramů.
Stojí kolem 23 korun a kromě zdravých výživ ho mají třeba i v Globusu :)
A ráda si kupuji i tyhle musli tyčinky od Nutrendu. (mazaně jsem vám vyfotila jen obal :D) Mají je v několika příchutích, stojí kolem 10 korun a mojí favoritkou je ta s vaječným likérem. Zrovna na mě jedna čeká v kabelce na zítřejší cestu do Prahy :)
A teď budu ráda, když mi doporučíte pro co si do zdavé výživy chodíte vy a co bych rozhodně měla ochutnat :)
Ale pozor, to že je něco koupené ve zdravé výživě opravdu automaticky neznamená že je to zdravé, a už vůbec ne dietní. Některé sušenky tam mnohdy vyjdou hůř než ty klasické ze supermarketu. :D
ask.fm / facebook 

71 komentářů:

  1. Děkuji za tipy! Tofu a šmakouna miluji a neustále je zařazuji do jídelníčku ...

    Pořád hledám kaši, která by mi sedla, vyzkouším tu "Tvou"! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. O zákaznících zdravé výživy jsem si myslela to samé :-D A teď jsem tam stejně jako ty pečená vařená :-D A kupuji i podobné věci :-) Jen ještě vanilkový cukr (samozřejmě že light :-D), někdy i skořicový třtinový, kypřící prášek, zeleninové bujóny, sušené ovoce a mamka si tam teď pořád kupuje sojovou škvarkovou pomazánku :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten tvůj "light cukr" kupuju pravidelně taky, asi pro lepší pocit :DD

      Vymazat
  3. Musím se přiznat, že ve zdravé výživě nic nenakupuji ale jak se koukám, asi bych tam měla někdy zajít :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek, miluju nákupy ve zdravé výživě, ale taky jsem o ní před pár lety měla stejné mínění jako ty:D
    Z věcí co tu máš si většinu kupuju taky, ale ta chia semínka mě asi zruinují:D Dívala jsem se nedávno na jedno vařící video s Cassey Ho a ona má takovou obrovskou pikslu s chia semínkama! A my tady za takovej pytlíček dáme 50Kč:/
    Mě ze zdravé výživy baví Robi maso nebo kozí jogurt nebo kozí žervé:) A jinak zkus třeba adzuki fazole, jsou takové oříškové:D Pak si kupuji těstoviny (s Havlíčkem) a nebo žitné nebo pohankové..jé toho je:D Dobrý je se taky kouknout třeba na koření:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za tipy :)
      koření jsem si tam taky koupila, na perníčky, ale těstoviny kupuju celozrnné hlavně v tescu nebo DM, zkusím příště i jiné :)

      Vymazat
  5. Kase od nominy mam taky moc rada a hlavne se mi na nich libi to, ze si odsypes kolik chces a das si do nich taky co chces:) na ty cizrnove placicky si taky brousim zuby,videla jsem je i v bille, ale uz si nevzpomenu, proc jsem je nekoupila:D a smakoun? Mega dobrutka do salatku:)

    OdpovědětVymazat
  6. skoro žádnou potravinu, jsem neochutnala, ale zní to všechno skvěle:) už dlouho chci ochutnat šmakouna, ale nějak ho pořád v obchodech nemůžu najít anebo na něj rovnou zapomínám:(:D skvělý článek!:)

    OdpovědětVymazat
  7. já chodím kolem zdravé výživy snad každý den, pořád si říkám, jednou se tam půjdu mrknout, ale stejně jsem tam ještě nevkročila :D Doma jsem tam chodila docela často, hlavně pro kuskus :))

    OdpovědětVymazat
  8. taky tam chodím skoro pořád :) je fakt, že tam mají hodně věcí levnějších, tak vždycky nadělám zásoby :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tiez milujem bio obchody-dufam ze coskoro sa mi podari otvorit vlastny... :) Sladidla a kase su mojimi TOP

    OdpovědětVymazat
  10. na chia semínka už se chystám delší dobu, naposledy jsem je ale nekoupila právě kvůli ceně. Jedla jsem kdysi takové červené goji a nějak si je spolu pořád spojuji a tak jsem se ještě neodhodlala vyzkoušet:D jak to vlastně chutná?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. goji jsem ještě neměla, ale už hodněktát jsem četla, že nejsou nic moc..
      chia semínka nemají moc žádnou chuť, nejsou cítit, ale jejich výhoda je v tom že to jídlo potom více zasytí a hlavně obsahují hodně prospěšných látek...a taky tu kaši hezky zahustí, tím jak nabobtnají :)

      Vymazat
  11. A třeba pohanku nebo quinou kupuješ? Anebo moc dobré jsou Incan goldenberries . je to vlastně sušený physalis.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pohanku jsem měla, ale moc mě nezaujala, radši mám jen pohankovou kaši :) a na quinou se chystám už pěkně dlouho, ale zatím jsem jí ještě nedala šanci

      Vymazat
  12. Marky, já jsem byla tudle velice překvapená, jaká skvadra lidí se ve zdravce na rožku Gorkého objevila - mladý, šikovný svalovec, děvčata v jehlách... :-)

    Do zdravky si chodím pro čaje. Mám hrozně ráda ty od Sonnentoru, ale když mě něco zdravotního trápí, zabloudím i mezi bylinné. Luštěniny a obiloviny, ty jsou ze zdravky jasné :-) Nejradši mám ochucený kuskus O:-) Poslední věcí, pro kterou ráda do zdravé výživy zajdu, je koření, když už to nestihnu k Sindibádovi.

    Jdu si počíst o chia semínkách, pro mě to jsou mršky předražené, tak snad mi to tvůj článek objasní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na Gorkého chodím občas taky! :D
      na ten ochucený kuskus jsem koukala, ale nejradši si ho stejně vždycky ochutím sama...a jinak u Sindibáda často nakupuje maminka :)

      Vymazat
  13. Nikdy jsem nijak ve zdravé výživě nenakupovala, jen když jsem ještě chodila na základku tak jsem si tam zaběhla pro také bonbónky, které už ani nevím jak chutnali, ale vím že byly výborné :D !!!!

    Podle tvého článku asi skočím někdy do zdravé výživy jak na to koukám :))) super článeček- mnoho inspirací :)))

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělé tipy, určitě něco z toho vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  15. Na karob i ty Havlíčkovy sušenky se chystám. :P
    Jen se chci zeptat, kde se kupuje ta kaše? Normálně ve zdravé výživě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, všechno z tohoto článku je běžně ve zdravých výživách :)

      Vymazat
  16. Super clanok :)
    akurat mam jednu otazocku, ktore bio obchody/zdrave vyzivy v Prahe by ste odporucili? Ja chodim do Countrylife na Vodickovej.

    OdpovědětVymazat
  17. super! vždycky když jdu do zdravé výživy, nadšeně všechno prohlížím, ale nakonec se stejně nerozhodnu a odcházím z prázdnou nebo jenom s váženýma oříškama. určitě něco vyzkouším, děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tak to já do výživy chodím jako do sámošky :D Karob, sojový výrobky, kaše, semínka.. to je moje :D Pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  19. toho šmakouna jídám občas toho bez příchuti, a není takový nijaký, jak si myslíš :) je moc dobrý! vyzkoušej ;). já do zdravé výživy chodím na těstoviny, vločky, jogurty,arašídové máslo + ještě tam prodávají výborné čerstvé buchty a ještě jablečné nevím jak to nazvat, asi taky buchta, nevím :D a na nich jsem teda závislá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to ho vyzkouším určitě :)

      Vymazat
    2. Já jsem zas měla takovýho šmakouna nasladko, s meruňkama myslím, vypadalo to dost divně, ale docela dobrý :)

      Vymazat
    3. no snad ti bude chutnat :D já jiný neměla, kdybych ochutnala ten uzený, tak by mi možná ten bez příchuti taky nechutnal :D zkusím ho někdy :)

      Vymazat
  20. Karobový prášek jsem si taky jednou koupila. A taky jsem jednou měla "nutellu" s karobem :D.

    OdpovědětVymazat
  21. Zvu tě na svojí první GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html
    Byla bych ráda za tvoji účast. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já chci zkusit ty chia semínka. Snad se zítra do zdrávky stihnu stavit.
    Jinak si tam ráda kupuju czrn těstoviny, mají spoustu druhů. A chalvu, no ta není ani dietní a podle složení ani extra zdravá, ale fakt mi chutná.

    OdpovědětVymazat
  23. Ty sušenky vypadají dobře, ten chlap to tam úplně kazí :D Máš pravdu, je to divné, aby byl na obalu od sušenek nějaký chlap:D
    Cena toho šmakouna ze zdravé výživy mě dost překvapila, v albertu ho prodávají za 49kč! pff!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možná je to větší balení, tento má 100g, je to jen jedna porce:)

      Vymazat
  24. Kaši jsem si zrovna dnes koupila ... konečně nějaká instantní kaše bez mléka a dalších srajd :D Tak jsem na ní zvědavá :))) a na chia semínka už koukám dlouho.. jen mě vždy odradila ta cena :D

    OdpovědětVymazat
  25. Děkuji moc za tipy, zrovna zítra se chystám vzít konečně nějaký větší peníz a jít se zruinovat do zdravky, kterou mám docela blízko, ale vždycky jsem tam byla jenom pro pár věcí.

    OdpovědětVymazat
  26. Já jsem do zdravé výživy nejdřív nechodila vůbec, a ty lidi, co tam chodí, jsem si představovala stejně jako ty (greenpeace, lenonky, batikovaný trika..) No pak jsem tam začala chodit, a byla jsem tam pečená vařená (každý den cestou ze školy :D), ale teda byla jsem asi jedna z mála lidí, co tam chodí, nikdy jsem tam nikoho jinýho nepotkala :D Teď už tam ani moc nechodím, z těch 'spěšl' věcí si už kupuju jen kokosový olej, arašídové máslo, ořechy a ty chia semínka :D A na obalu sušenek bych teď bý taky nechtěla, ale když jsem byla menší, poslala jsem fotku do jedné soutěže, kde výhra byla, že budeš na obalu takových těch kinder čokoládek (jak je tam ten malej kluk :D), ale nevyšlo to!

    OdpovědětVymazat
  27. Ty sušenky mám taky ráda, ty jsou moc dobrý :) a nad těma kašema jsem několikrát přemýšlela ve zdravé výživě, ale pak si vždycky řekla, že si radši koupím vločky a uvařím si je :D ale teď jsi mě zas nahlodala na tu vícezrnnou :D

    ...a co máš v plánu v tom našem "velkoměstě"? :D ...když nad tím přemýšlím, je to divný, ale já asi nikdy nebyla v Brně...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty kaše jsou fakt výborný!:D

      jedu tam na školení kvůli brigádě, a zbytek dne si udělám výlet, projdu si město, někam na oběd a kafíčko..:)

      Vymazat
    2. jestli se chceš napapnout zdravě a nechceš cekat hodinu na jidlo v restauraci, tak zavitej do jedné z kantyn countrylife ;) na internetu maji i vystavene denni menu :) a ty ceny taky nepolozi tolik jako treba ve vegerarianskych restauracích ;-)

      Vymazat
  28. Ve zdravé výživě nakupuji vesměs stejně ,ale budu si muset už konečně koupit kaši Nomina :-) šmakouna mám moc ráda a skvělý je i bez příchutě opravdu....to není ,jak když si koupíš bez příchutě tofu....a jinak včera jsem dělala tvé loupáčky a musím říct ,že byly tak výborné....že bych je snad snědla všechny :-D
    Měj se krásně ,Míša

    OdpovědětVymazat
  29. bezva námět na článek :-) já tam teda chodím na chia semínka (u nás mají za 50 190 g) to se vyplatí :-P pak na sušená rajčata, nemám ráda ty v oleji. taky jsem zjistila, že třeba mouky a těstoviny vyjdou cenově mnohem lépe než v marketech, takže ty už jen ve zdravé.

    OdpovědětVymazat
  30. Samé dobroty, šmakouna miluju, ale spíš toho bez příchutě.

    OdpovědětVymazat
  31. tyčinky ProFigur jsou ty nejlepší, nejraději mám příchuť višeň! datlový sirup jsem měla párkrát, ale ten z agáve určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  32. Tak ja nevim, jestli jsem divna, ale mi ty Nomina kase vubec nechutnaj :( mela sem ryzovou, ta docela sla, pripominala mi pudink a co je pudinkovy, to ja muzu!:D ale treba pohankovou..neee..mi vsechny prijdou takovy slany..v nich cejitm uplne arasidy nebo popkorn..proste divny:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. každýmu chutná něco jinýho, to je normální :)
      jinak já si je vždycky pořádně osladím a ochutím, takže necítím vůbec nic, přebiju to :D

      Vymazat
  33. já si tam nejčastěji kupuji instantní kaše Nomina (nejradši mám špaldovou), javorový sirup, arašídové máslo Jori, žitné těstoviny a lískové oříšky v karobu a... vlastně skoro po každý vykoupim celou zdravou výživu:D

    OdpovědětVymazat
  34. Jaké jsou ty lískooříškové? Já si kupuju ty kakaové žitné, prodavačka říkala, že ty jdou na dračku a že ty lískooříškové lidem moc nejedou :D
    Já si ve zdravce většinou ještě kupuju takové to malé alpro čokoládové "fruko", pšeničné medové pukance (mňaam) a co je supr věc, co jsem objevila je active nápoj, vypadá to takhle: http://www.mogador.cz/data/modely/foto-4f02c4742a8b2.jpg , má se to dávat před cvičením pro lepší spalování, ale já si to dávám jak chci, třeba večer :) protože je to hrozně dobré!! :D a plné vitamínů :)
    A jako naschvál nemůžu nikde objevit ty tvoje římské placičky. Jinak kupuju prakticky to samé jako ty a když tam přijdu tak jdu první k poličcce se slevama a hledám, co vyzkouším nového :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...římské placičky jsem viděla v Albertu...a přišly mi docela drahé..

      Vymazat
    2. ty lískooříškové jsou výborné, ale chutnají mi všechny :)
      u nás v Brně mají ty placičky snad všude, ale nejlevnější jsou v Bille za 36 :)

      Vymazat
    3. A v jakém oddělení v bille je objevím? Když totiž něco potřebuju najít tak to nikdy nikde nevidím :D Jo a btw. jsem si ještě vzpomněla na červenou čočku, co kupuju ve zdravce, jestli jsi ještě neměla, tak musíš vyzkoušet! Nejrychlejší polévka na světě a mooc dobré karbanátky :) A taky kupuju prakticky všechno, co klíčí :)

      Vymazat
    4. v oddělení s bezlepkovýma a dia potravinama :)
      červenou čočku kupuju často, je výborná :)

      Vymazat
  35. ty sušenky ProFigur si kupuju taky! karob znám, tofu znám, šmakouna znám, sušenky s pánem taky... jen tu instantní kaši jsem ještě nikde neviděla :-/

    OdpovědětVymazat
  36. Skvělé tipy, konečně vím, co je šmakoun :) Ty sušenky jsem chtěla, ale všude mají jen žitné a žito nesmím :( A kde kupuješ takové levné mouky? Já tady u nás ve zdravých výživách viděla nejlevnější tak za třicet! :) A vidíš, karob znám, ale nikdy jsem si ho samostatně nekoupila, příště ho přihodím! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Pěkné nákupy :) A prozradíš v které zdravé výživě v Brně nakupuješ? Já pořád nemůžu sehnat ty chia :(( Na Gorkého jsem je jednou viděla a nekoupila a od té doby je nemají.. a v té velké zdravé výživě na lidické už taky nemají :((
    Já si naposledy ve Zdravé výživě koupila Xilovit :) a taky prášek do pečiva :) A mám ráda ještě celozrnné těstoviny s řasou spirulina.. ale jsou dost drahé :-/ A moje oblíbené bylo vždy Zeleninové špaldeto:) Ale už jsem přišla na to, že si radši koupím špaldu a vyjde to levněji :)
    Ještě ve Zdravé výživě často kupuju červenou čočku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nakupuju hlavně na Grohově, Kořískově, a nebo občas u České....jinak jich je ale plno, u Semilassa, u Měnínské brány, na Moraváku, některé potraviny mají i v Rebiu..a ty chia mám právě z Naturky na Grohově :)

      Vymazat
  38. Ty sušenky si taky budu muset někdy koupit, vypadají lákavě :) Já si většinou ve zdravé výživě kupuji celozrnné těstoviny, nějaký celozrnný koláč, pár sójových jogurtů a někdy tofu a tofu pomazánky....:)

    OdpovědětVymazat
  39. když to tak vidím asi dnes skočím do zdravé výživy :D

    OdpovědětVymazat
  40. Ve zdravé výživě kupuju hlavně jablečné trubičky a zázvorky.(Mám hrozně ráda zázvor:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty trubičky mám taky moc ráda!:)

      Vymazat
    2. Kde a a za kolik je v Brne kupujete?

      Vymazat
  41. Ahoj a do jaké zdravé výživy chodíš? Nikde jsem zatím ty sušenky neviděla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kupuju je na Kořískově, ale mají je třeba i v Globusu a určitě i jinde :)

      Vymazat
  42. Tak znám vše, jediný, co jsem neokusila jsou Chia, ty chci brzo vyzkoušet! ;))

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Markétko,

    měla bys prosím tip, kde v Brně koupit dobré a poctivé máslo ?

    Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jasně, skoč do prodejny sýrů vedle Zelňáku, je to ta ulice kde je Stará radnice :) a ani není nijak drahé :)

      Vymazat
  44. Souhlasím :) Ale chia semínka mě pěkně štvou, už je naháním ve všech výživách po celém městě dobré 3 týdny a jakoby se po nich slehla zem :D
    A ještě mám ráda GOJI, A pak ty sušené slisované jablka do ruličky třeba v čokoládě nebo karamelu :P

    OdpovědětVymazat
  45. Super. Ty sirupy budu muset ve zdravé výživě okouknout! :) a karob mám v plánu taky koupit. :)

    OdpovědětVymazat
  46. Já si tam často kupuju různý vločky, oříšky, sušený ovoce a zdravější verze müsli tyčinek.. Rozhodně chodím radši do zdravý výživy než si to koupit v supermarketu, protože je to nesrovnatelně levnější ;)
    simplyourstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  47. jéé já právě miluju rýžovou Nominu a nejméně mi chutnala vícezrnná,to byl přímo hnus :D je vidět že každý máme jiné chutě..ty sušenky od Havlíčka se mi hodně líbí,budu je muset vyzkoušet :D vypadá to jako dobrá mlska k mojí tradiční sladké snídani,bez které bych den nepřežila..:D (jak může někdo začínat den šunkou?:D)

    OdpovědětVymazat
  48. díky za tipy! když jsem dneska odcházela ze zdravé výživy s "placičkama" a agáve sirupem, připadala jsem si skvěle, budu ji muset navštěvovat častěji, jen pro ten dobrý pocit:D jinak...u těch placiček jsem si četla složení a obsahuje to i nějaké slané přísady...když je děláš nasladko, nejde to v tom cítit pak? :)

    OdpovědětVymazat